![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To są moje pierwsze simki na forum:
Jaśmina Petra: Shelia: I mojej roboty piżamka (robiona w paincie ![]() Sory za kryształek, ale nie mogłam inaczej. I przepraszam za jakość zdjęć, ale w JPG takie własnie mi się robią, a nie chciałam robić BMP Ostatnio edytowane przez riannon : 05.02.2006 - 18:59 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
Pierwsza- strasznie żółte włosy. Twarz też taka sobie. 6/10 Druga- niecierpię tej maxisowej fryzurki.. Szminka tez taka jakaś.. dziwna ![]() Trzecia- no tutaj jest dużo lepiej! Słodko wygląda w tych piegach ^^. Ale trochę za ciemne brwi. 9/10 Piżamka- misiu jest śliczny ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się :con: 1/10 :wacko:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest dla mnie śliczna... Ta w piegach też. Piżamka jest słodka
![]() 9/10 całokształt ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wszystkie są śliczne, ale nie mają niczego takiego w sobie.Po prostu aż tak mi się nie podobają
pierwsza 3/10 dziwne te żółte włosy druga 3/10 trzecia 6/10 bo ładnie jej w piegach ^^ Edit: Oczywiście rób kolejne, na pewno będą lepsze ^^ trening czyni mistrza ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmmm to i ja ocenię
Simka nr 1 - Nie jak dla mnie okropna, taka plastikowa lala Simka nr 2 - Tez mi sie nie podoba ;p Simka nr 3 - no chyba najlepsza Ale i tak nie w moim typie ;p Piżamka no ładna, gdyby była jeszcze jakaś tekstura - zagięcia, fałdy materiału ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Simka 1 - Za żółte włosy, dolna warga ciut za duża. 7/10
Simka 2 - Też za duża dolna warga i rude włosy nie pasują do Murzynki, fajne ma kolczyki. 3/10 Simka 3 - To jest cudo! Bardzo mi się podoba i nie mam do niej zastrzeżeń. 10/10 Piżama - bardzo fajna, ale rzeczywiście jak już ktoś wcześniej wspomniał mogłaby mieć jakieś fałdki. 8/10 Ogólna ocena: 6,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fatalne nie są, ale mogły by być lepsze. Wszystkie simki są do siebbie strasznie podobne. Gdybym miała oceniać, byłoby marnie. Najładniejsza jest pierwsza, ale ubranko ma fatalne. Ostatnia simka jest brzydka, bo wygląda jak kobieta lekkich obyczajów.
Co do twojego ubranka: Musisz nad nim jeszcze popracować, a może uda Ci się storzyć coś ciekawego, bo misiu jest śliczny ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Według mnie dwie pierwsze Simki mają zbyt jaskrawe kolory: włosy nie pasują do odcieni skóry. U drugiej simki dolna warga jest zdecydowanie za duża i kolczyki są bardzo jaskrawe. Trzecia najbardziej mi się podoba, choć kształt brwi jest jak dla mnei mankamentem- ich wewnętzrna strona jest za gruba. Ale i tak Simka ładna. Piżamka jak na Painta jest całkiem niezła, ale połączenie takiej zieleni z czernią mi się nie podoba.
A jakośc zdjęć jest bardzo dobra. Ogólnie: odnoszę wrażenie, że wszystko jest zbyt kolorowe, jaskrawe, a przez to nienaturalne. Ale pracuj dalej, na pewno tu jeszcze wpadnę. ![]() Pozdrawiam
|
|