![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Khm...chciałam zrobić mały starterek dla Susan Mayers i jej nastoletniej córki-Julie ale nie wiem czy wyszedł starterek czy co innego. Trochę się rozpędziłam z ogródkiem. Uprzedzam że nie jest umeblowane. Zrobię to w najbliższym czasie.
Przód: Z boku widać gustowny balkonik na którym można postawić teleskop (to to w połowie zasłonięte przez brzozę) Tył: Drugi bok: W ogrodzie znajduje się też romantyczne oczko wodne ...i kwietnik Kuchnia i salon są połączone, dzieli je półścianka. W salonie znajduje się kominek. Rzut pomieszczeń na parterze Rzut pomieszczeń na piętrze Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładny.
Bryła jest fajna, oryginalna. Włąściwie z zewnątrz podba mi się wszystko. W środku też... Ech ciągle się powtarzam ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dom wydaje się być ładny, ale mało fot i bez mebli.
Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 17.03.2006 - 14:47 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wyniesie Cie to 60k simoleonow, nie 20k.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
To z całą pewnością nie jest starterek.
Po umeblowaniu będzie trzeba wydac na niego grubo ponad 20 000 tys. Więc nie ocenię jego jako starterka. Bryła przeciętna, nie przyciąga wzroku. Wydaje mi się, że lepiej jakbyś budowała ten dom bez założenia, że to starter. Bez umeblowania ciężko jest oceniać więc na razie wstrzymam się z punktacją.
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryłka bardzo ładna. I w ogóle ogród jest śliczny. Jednak w środku coś mi nie pasuje. W niektórych pomieszczeniach nie podobają mi się kolory podłóg i ścian i ogólnie to, że nie ma mebli. Sama nie wiem...
#7 |
Guest
|
![]()
Jest OBRZYDLIWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
THX za oceny
![]() katherina, właściwie nie mogłam dać więcej fot bo i co tu fotografować? Zresztą założyłam od początku że będzie nieumeblowany. Każdemu podoba się co innego, więc niech wszyscy meblują sobie sami ![]() No tak, starter to raczej nie jest (nie umiem budować skromnych domków-poniosło mnie zdziebko ![]() warmat, może byś sprecyzował(a) co ci nie pasuje? |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo prosta bryła, popieram warmata
![]() ![]() P.S: Nie obraż się ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba.
Trochę nieładne podłga (chodzi mi o tą z TH2 NS, nie znosze jej) Szkoda też, że nie jest umeblowany. No nie wiem co więcej napisać - 7/10 Ostatnio edytowane przez magda_909 : 18.03.2006 - 10:50 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|