![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem podczas instlowania gry... kiedy mam wlozona 4 plyte i jest juz 100% wyskakuje mi komunikat 'Podczas kopiowania pliku "TSdata/Res/Sound/Techno.package" z nosnika wystapil blad' (oczywiscie dawalam 'ponow probe' ale po kazdym wydanym poleceniu komunikat pojawia sie ponownie) czy da sie cos poradzic na to aby dokonczyc ta instalacje? czy raczej jest to niemozliwe...?
pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
-Uszkodzony nośnik
-Zabrudzony nośnik -Źle skopiowany nośnik Do porządnego wyczyszczenia cd metodami "chałupniczymi" płyn do czyszczenia okularów i miękka szmatka ew. jakiś Mr Sheen itp. ![]() Jak dzieję się tak z większością płyt to wina napędu (np. zanieczyszczona soczewka lasera) Jak orginał i nic nie pomaga to pomoc techniczna EA/miejsce zakupu i starania się o nowy cd. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
plyta oryginalna nowa nieporysowana nosnik jest sprawny ale to chyba jednak wina mojego komputerka... innego pomyslu nie mam. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po pojawieniu się takiego komunikatu czasami pomaga wysunięcie płytki z napędu, ponowne zamknięcie napędu i po odczekaniu 5-10sek (aż napęd zidentyfikuje płytkę) kliknięcie na "ponów próbę".
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|