Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2006, 17:47   #1
CienSlonca
Guest

Domyślnie Problem z instalaca (TSData/Res/Sound/Techno.package)

Mam problem podczas instlowania gry... kiedy mam wlozona 4 plyte i jest juz 100% wyskakuje mi komunikat 'Podczas kopiowania pliku "TSdata/Res/Sound/Techno.package" z nosnika wystapil blad' (oczywiscie dawalam 'ponow probe' ale po kazdym wydanym poleceniu komunikat pojawia sie ponownie) czy da sie cos poradzic na to aby dokonczyc ta instalacje? czy raczej jest to niemozliwe...?

pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2006, 18:21   #2
Pingwin
Guest

Domyślnie

-Uszkodzony nośnik
-Zabrudzony nośnik
-Źle skopiowany nośnik
Do porządnego wyczyszczenia cd metodami "chałupniczymi" płyn do czyszczenia okularów i miękka szmatka ew. jakiś Mr Sheen itp. (wersja dla zdesperowanych)
Jak dzieję się tak z większością płyt to wina napędu (np. zanieczyszczona soczewka lasera)
Jak orginał i nic nie pomaga to pomoc techniczna EA/miejsce zakupu i starania się o nowy cd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2006, 11:43   #3
CienSlonca
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pingwin
-Uszkodzony nośnik
-Zabrudzony nośnik
-Źle skopiowany nośnik
Do porządnego wyczyszczenia cd metodami "chałupniczymi" płyn do czyszczenia okularów i miękka szmatka ew. jakiś Mr Sheen itp. (wersja dla zdesperowanych)
Jak dzieję się tak z większością płyt to wina napędu (np. zanieczyszczona soczewka lasera)
Jak orginał i nic nie pomaga to pomoc techniczna EA/miejsce zakupu i starania się o nowy cd.

plyta oryginalna nowa nieporysowana nosnik jest sprawny ale to chyba jednak wina mojego komputerka... innego pomyslu nie mam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2006, 19:15   #4
MarekS
Guest

Domyślnie

Po pojawieniu się takiego komunikatu czasami pomaga wysunięcie płytki z napędu, ponowne zamknięcie napędu i po odczekaniu 5-10sek (aż napęd zidentyfikuje płytkę) kliknięcie na "ponów próbę".
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania