![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Do budowy tego parku wodnego natchnął mnie temat następnego konkursu na parcelę miesiąca. Początkowo miał on być w nowoczesnym stylu, lecz przy ozdabianiu pierwszej zjeżdżalni naszło mnie, aby zbudować go w stylu tropikalnym. Do tego dodałem tapety i podłogi od Alii i myślę, że nie wyszło aż tak źle ;D
Więc przejdźmy do zwiedzania ;> Widok na cały park. Widok w nocy (niestety jest awaria i lampy nie świecą ;>) Rzut z góry. Kasy. Wodospad. Centrum parku - mostek nad jeziorkiem utworzonym przez wodospad. Zjeżdżalnia No 1. Chatki z bambusa (szatnia, prysznice i toalety). Szatnia. Prysznice. Toalety. Toalety. Zjeżdżalnia No 2. Zjeżdżalnia No 3. Barek. Barek. Barek. Jacuzzi No 1. Jaccuzi No 2. Barek wodny, w którym można kupić zimne napoje bezalkoholowe (dyrekcja nie życzy sobie pijanych topielców). Zapraszam do komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:19 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cudne!!!PIERWSZY!
Bardzo mi sie podoba.Ja bym szczerze takiego nie zrobił! Jacuuzi i bar. 10/10 Ostatnio edytowane przez filipw3 : 26.03.2006 - 10:46 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kooooooos ^__^
To jest rewelacyjne, jak oglądam, to sama mam ochotę się tam znaleźć *,* Chociaż widok w nocy mógłbyś pokazać z jakimś oświetleniem... Zjeżdżalnie są swietne, tak samo jak mostki i wodpospad... łał, chciałabym umieć robić takie rzeczy *_* 9,5/10 ;* |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witam,
Gratuluję pomysłu. Nie jest to może porażająco piękne jednak dość dobrze wykonane. Podoba mi się jak wymysliłes zjeżdżalnie - szkoda że nie ma ich w TS2 ![]() ![]() Ogólnie jednak parceja fajna i pomysłowa ![]() Pyziulka |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
argh ><
mam kompleks niższości, a sio, fuj ;< |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Aż się chce śpiewać "Wakaacje, znów będą waaakacje....". Piękne. Tropikalne, upalne, gorące. 10/10
Tylko fakt, że w nocy jakieś lampki mogłyby być. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
oj nooo... tam są lampki, ale w trybie budowy nie świeciły ;>
a jakbym miał robić zdjęcia w trybie życia to by to chyba miesiąc trwało x_x |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jakie pikne! *_*
cud, miód i śmietana ;P |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Właściwie to nie mam zastrzeżeń, oprócz kształtów basenów. Piękny barek.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Cudne to jest
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|