![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam Wszystkich Formumowiczów
Przeszukałem forum i na nic nie trafiłem. Mam problem z instalacjią gry. Gdy juz dochodzi do 93% bodajże pokasuje sie okienko aktualizacji i trzeba wstawic 4CD po czym tak robię i wyskakuje okienko ze aktualizajia nie powiodła sie. A The Sims 2 CD4 oryginał wszystko kupione za cięzką kase ![]() Prosze Was o pomoc Co mam robic? Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=17019 to jest co prawda instrukcja instalacji dodatku na studia, ale myślę, że tam znajdziesz odpowiedz, bo jest opisany dokładnie taki sam problem z tą aktualizacją.
Tu znalazłam ci aktualizację do własnego Biznesu, która poprawia wiele błędów. TUTAJ Ostatnio edytowane przez Tenebris : 02.04.2006 - 10:41 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
chociaz jest napisane juz w podanym temacie, powiem prosto: mi pomoglo odinstalowanie wszyskiego i ponowne zainstalowanie, aktualka powinna wtedy dzialac ;p ale to w wypadku, gdy instaluje gry pokolei, bez grania w nie..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzieki za pomoc ale mam to samo z tym patchem .
Bo umnie jest to jakos dziwnie poinstalowane. Kazałem siostrze instalowac na dysku nie systemowym i tam zainstalowała.Ale chyba tez zainstalowała w moich dokumentach i sa tam jakies foldery Cameras, Config sporo ich jest . Tak sie zawsze instaluje? Zrobię moze format to sie to powyjasnia. Robiłem tez opcję z wywaleniem the sims 2 i instalacją na nowo ale to tez nie pomogło Czy przy deinstalacji Sims 2 trzeba wywalic wszystko z moich dokumentów? hm |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W Moich Dokumentach zawsze instaluje się cześć plików takich jak zdjęcia czy filmiki tam tez możesz rozpakowywać ściągnięta z internetu dodatki. Jeżeli odinstalowałeś całkowicie grę a nie masz żadnych dodatków albo masz i nie chcesz ich zachować to radzę i stamtąd usunąć wszystkie pliki. Później zainstaluj jeszcze raz od nowa podstawową wersję i po kolej każdy dodatek( czytać jeden lub wszystkie jak masz)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Miałem to samo i mi pomogło zamknięcie przed instalacją wszystkich programów w tle(głownie antywira i antyszpiega).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|