![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No... co ja bede wiecej pisac... tytul mowi sam za siebie. Wstepu nie pisze bo i tak pewnie nikt nie przeczyta :p
Zapomnialam zrobic screena lazienki ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Śliczna chatka taka realistyczna cudowne wiejskie klimaty(poczułam się jak na wsi). Wnętrze także ładne.
![]() Ooo, pierwszy raz pierwsza ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Czuć wiejskimi klimacikami i przepachnionym latem. Normalnie wczasy pod gruszą. Orginalna i subtelna prawdziwa wiejska chatka. Wspaniały ogród i nawet kibelek na zewnątrz
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Śliczne - rustyk aż kipi. Cudowny klimat. Wreszcie jakieś wytchnienie dla oka po modernistyczno-szklanych i japońskich klimacikach.
Ja chcę ta balię. Powiedz mi skąd wzięłaś balię. Koniecznie muszę mieć balię. Mam szmergla na punkcie balii!!!! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ahh ostatnio mam jazde na wiejskie klimaciki. Jak powiedziała Alia to cos nowego. Piękna chałupka, świetna studnia. Pokarz jeszcze tylko łazieneczke bo jestem ciekawa balii. 10/10 Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Śliczne.tylko jest za duza parcela.
9,5/10 |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem chatka urocza - 10/10 ![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Bryła + Nie jestem pewien, ale domek chyba jest ładny. + Zdaje się, że jest to dopiero druga rudera na forum, co się chwali. + Wygląda, jakby stała tam od wielu, wielu lat. Nie wiem czy to dlatego, że się rozlatuję, no ale wygląda na zrośnietą z otoczeniem. Wnętrze + Ładne, chociaż i tutaj nie jestem pewien czy to odopowiednie określenie... + Ciekawe, powiedzmy, że nawet oryginalne. + Wszystko pasuje do siebie idealnie! + Dobra, kolory też są ekstra... + Funkcjonalne Ogród + Ładny. Nie byłem z początku pewien czy dam ci plusa za estetykę, ale oczko wodne mnie przekonało. + Zaplanowany, staranny. Studnia, ubita droga... + Oryginalny. Ciekawa jest studnia, staw, ubita droga z tyłu... Ogólnei rzecz biorąc, nie spotkałem jeszcze takiego ogrodu. - Mam pytanie: gdzie są jakieś miejsca do siedzenia i podziwiania widoków? Jakaś ławeczka by się przydała... No i studnia, nie wiem na co się przydaje... Rozkład wnętrz - Ciekaw jestem, gdzie szanowna pani się myje... Bo studnia do kąpieli się nie nadaje. (a nawet jeśli, to za zimno bo klimat wygląda na umiarkowany, poza tym jest od frontu...) Razem 7,25/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
PIękne!!! TO jest cudowne!!! Czuc klimacik
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|