Go Back   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Register FAQ Community Calendar

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06.05.2006, 18:38   #1
Michalunia
Guest

Blush Bizes and practical house by Michalunia, czyli dom p.Gałązka;) [BRAK ZDJĘĆ]

Witam. Postanowiłam pokazać tu mój stary domek, w którym gram od dawna. Nie jest on co prawda cudem techniki, wybudowałam go do potrzeb biznesowych, nie wiedząc, że palma mi odbije i wystawie go na forum A palma mi odbiła, ponieważ zebrała mi się wena na konqrs (starterek), ale cuś mi nie wyszedł i weszłam do państwa Gałązki i strzelnęłam foty, nie wiedząc co właściewie robie <lol>. Okis, dom zamieszkuje rodzina Gałązka, czyli... eee... matka, córka i syn (nie pamietam imion)

Dzięki, że poświęciliście dla mnie trochę czasu, proszę o oceny i pozdrawiam. Michalunia

PS Naprawde przepraszam, że są takie małe. Qrde, znalazłam tylko thumbinaly. Nie wiem, gdzie są pozostałe. Jak znajdę to wkleję.

PPS Dom jest clean

Last edited by Charionette; 28.01.2015 at 12:39.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 06.05.2006, 18:47   #2
Tigra
Guest

Default Heh...

Zdjęcia są bardzo małe, więc ledwo co widać, a nie mam lornetki. Bryły wogóle nie widzę, ale chyba to zwyczajny prostokącik. W środku też nie najlepiej. W kawiaciarni nic do siebie nie pasuje, a kwiatków jest ciut za dużo. W pokoju Mamy obok łóżka znajduje się biurko, co wygląda nienaturalnie i banalnie. Niepodoba mi się.
Pozdrawiam.
Tigra.

Old 06.05.2006, 19:47   #3
riannon
Guest

Szkoda, że zdjecia są takie małe. Bryła raczej prosta, chociaż moze sie mylę xD
Czyżby domek był clean?? Jakoś mi wygląda na clean xD
W środku nie podoba mi się podłoga w łazience i to lustro(jak ja go nie lubie xD). Sklep jest całkiem fajny, ale te drzewka za tym do grania są ustawione troszkę bez pomyślunku xD Fajna jest jadalnia i balkon w pokoju syna Ogółem domek bardzo ładny.

Old 06.05.2006, 20:23   #4
misiek:)
Guest

O matko... Nic nie widać. Ale z tego co WIDZĘ to nie jest najgorzej, aczkolwiek pokój syna jest za ciemny. A więc nie daję ocenki bo mało widzę i po prostu nie mogę ocenić.

Old 06.05.2006, 20:48   #5
Aϊda
Guest

Wow. Fajne zdjecia.a Z teog co widze bryla jest nei cudowna. Reszty nie da sie ocenic. O.

Old 06.05.2006, 22:31   #6
Michalunia
Guest

Dom jest clean, rzeczywiście bryła prosta, a zarazem prakyczna. Większych zdjęć nie mogłam znaleźć.

Old 07.05.2006, 17:02   #7
Evan
Guest

Rzeczywiście na tych zdjęciach ciężko cokolwiek zobaczyć,ale wydaje mi się,że domek nie jest zły.Bryła prosta w kształcie prostokąta,nie jest może zachwycająca,ale nie jest też najgorsza.Dom jest clean co nie za bardzo lubię,ale każy robi tak jak chce.Ogólna ocena domku:może być.

Old 07.05.2006, 17:55   #8
Caro'tka
Guest

Ja powiem tylko jedno:
Łot ys dys? O.o

Tylko powiedźcie mi, że to są duże obrazki. Wtedy wyjdzie, że jednak okulistka miała rację =='

edit:
Quote:
Originally Posted by Michalunia
Dom jest clean, rzeczywiście bryła prosta, a zarazem prakyczna. Większych zdjęć nie mogłam znaleźć.
Kotek powiedz mi, że to żart - proszę --' Czyli rozumiemy, że Pani Michalunii nie chce sie szukać :>?

Last edited by Caro'tka; 07.05.2006 at 18:00.

Old 07.05.2006, 18:22   #9
Michalunia
Guest

Ok, znalazłam większe obrazki, niedługo edytuje post. Pozdrowienia, Michalunia

PS Caro94, poczekaj a potem oceń

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules