|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 57.14% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
9 | 32.14% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 7.14% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać! |
1 | 3.57% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hey! Zdecydowałam, że i ja pokaże swoje dzieło
![]() Jest to moje pierwsze w życiu fotostory, więc postarajcie się łagodnie je ocenić. Naprawde starałam się, żeby ładnie wyszło ![]() Na wstępie chciałabym serdecznie podziękować Toxic za pomoc, bowiem bez niego to fotostory pewnie by nie powstało ![]() Jeszcze chciałabym też podziękować Carinie, która pomogła mi załadować zdjęcia na forum ![]() A teraz Odcinek nr 1 (poniżej) Odcinek nr 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uuuff!! To chyba wszystko. Miłego czytania! ![]()
Nadzieja jest czymś pośrodku między skrzydłami a spadochronem. Ostatnio edytowane przez Niezapominajka : 12.06.2006 - 21:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cześć heh jestem piersza ocenię przy 2,3 odcinku fabuła jest trochę zwyczajna ale może się rozkręci...Ocena przy 2,3 jak mówiłam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawie się zaczyna. Jest romans, dramat i ta atmosfera. Madzia jest fajna. Perfidna, ale mądra. Mam nadziję, że będzie 2 odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Rany, twoje fotostory jest super! Staranne wykonanie, ciekawa fabuła...
![]() ![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm. Na 12 zdjęciu mamy ducha schodów. Zaczynam się bać
![]() Grafika jest dość dobra, ale treść oczywista. Poczekamy, zobaczymy... Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm... typowe FS o miłości...
Może być fajne, pod warunkiem, że będzie poza tą miłością jakaś akcja, bo inaczej będzie nudno... Plakat jest mało wyraźny, ale inne fotki są ok. Przeszkadza mi ten dymek na pierwszym obrazku komiksu... szkoda, że go jakoś nie zamalowałaś (?) Czekam na następny odcinek i mam nadzieje, że akcja się rozkręci... Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Heh... Nie wiem kiedy będzie następny odcinek, bo muszę troche odpocząć od kompa
![]() ![]() Carmen -> Ten dymek na pierwszym obrazku jest tam specjalnie ![]() ![]() Aha! I hmm... Wiem, że treść jest dosyć oczywista... No, przynajmniej narazie, bo nie wiecie co jeszcze wymyśliłam. Nie wiem czy uda mi się wprowadzić coś jeszcze oprócz tej miłości... Zobaczymy ![]() Ah! I wiem o tym duchu schodów ![]() ![]()
Nadzieja jest czymś pośrodku między skrzydłami a spadochronem. Ostatnio edytowane przez Niezapominajka : 03.06.2006 - 21:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy odcinek to nie było źle
![]() A i dziękuje za podziękowania ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No więc tak: graficznie fajnie, przy przedstawieniu postaci trochę sie rozmazało, ale potem już jest dobrze.
![]() ![]() Podobają mi się domki- niby proste, ale sestetyczne, ładnie wyglądają. Jak już wspomniała Vavill, schody sa przezroczyste. Jak robisz fotkę, a coś się robi przezroczyste, kliknij Tab na klawiaturze przed zrobieniem zdjęcia. ![]() Tekst- w porządku, czasem brak polskich znaków ("e" zamiast "ę"). Treść- zwyczajna, dużo już widziałam komiksów tego typu, a to, czy mi się spodoba, zależy od tego, co będzie sie działo w kolejnych odcinkach. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiecie kocham komiksy ten jest dość dobry jak na początk ocenie po drugim odcinku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|