![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
To jest rodzina zamieszkujaca domek Samantha: Oliver: i córka Emily, która umarła, bo ją satelita zgniotła, ale na szczęscie można wskrzeszac simów ![]() Oto rzut domku: Wejście: Przedpokój: Salon: Przejście do kuchni: Kuchnia: Łazienka: Pokój nastolatki: i to wszystko...zdjęc ogródka nie daję, bo jest malutki i nie opłaca sie go fotografowac...mam nadzieje ze komus sie chociaz troszke moj dom podobał ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:54 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie się domek bardzo podoba. Ogródek taki no sktomny -1, nie podoba mi się kolor kanap w salonie -1 ale zała reszta jest (moim zdaniem oczywiście) śliczna.
Daje 8/10 i naprawdę- moje pierwsze domki były straszne ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ciekawy. Ładna bryła, wnętrza też nie potępie. Ogólnie bardzo fajnie i ciekawie. Tylko nie wstawiamy tu zdjęć simów tylko domu
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() można wiedziec skąd są te przecudne firanki ?? |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Kasiek16 : 06.05.2006 - 08:37 |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz SWEET, w śrotku BARDZO SWEET, tylko sypialnia rodziców nie SWEET
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No ładny więksdzość chyba clean,podoba mi się dywan w pokoju nastolatki
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Super domek , zwłasza salon wyglada bardzo realistycznie
10/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No więc:
Całość jest śliczna, bryła całkiem fajna, ale raczej wole jak dach jest niz gdy go nie ma xD Co do środka to nie podobają mi sie dywaniki w łazience. Po co komu puchaty, biały dywan pod toaletą, lepszy by był raczej taki jak wcięte półkole. I przedpokój jest cały pusty, można było tam postawic jakieś szafki na buty... No i na koniec kanapy w salonie: wyglądają jak zniszczone, ale może to tylko takie wrażenie. Bardzo podoba mi sie sypialnia rodziców i pokój nastolatki. Również wejście do domku wyglada bardzo fajnie. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ogólnie śliczne. Jedyne co mi sie nie podoba to drobne niedociagnięcia jeśli chodzi o firanki i dobieranie ich - wchodzą np. w blat. Ale reszta sympatyczna. Może być. 8/10 ( -2 za ogród i firanki)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|