![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Więc Będe pokazywać w tym temacie moje simki
a oto pierwsza Simka przedstawie w ją 2 różnych fryzurach ale najpierw twarz i jeszcze bliżej ![]() jeszcze takie zdjęcie wrzuce ![]() i takie ![]() i to jeszcze dam ![]() ------------------------------------- a teraz w innej fryzurze ![]() Bardzo was Przepraszam za to że zdjęcia są nie za dobrej jakości na prawde nie wiem co mi dobiło żeby je tu umieścic Zachęcam was do oceniania Pozdrawiam Yuna Ostatnio edytowane przez Yuna : 14.03.2006 - 14:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ciągle ta sama simka? Dlaczego? Nie masz innych?xD nie no ładna jest... w tej drugiej fryzurze... nie zbyt w pierwszej w tej z Reflex Sims lepiej
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
oczywiście ma inne ale najpierw dam tą i prosze
o oceny możę jutro dam inne ale najpierw ocencie tą Ostatnio edytowane przez Yuna : 10.03.2006 - 18:02 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm..tylko jedna simka?? Jedynie w tej pierwszej fryzurze jest ładna. Druga
mi się nie podoba. |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładna jest, nawet bardzo, nic jej nie mogę zarzucić. Wszystko do sieie pasuje, najbardziej podobają mi sie jej oczy.
Moim zdaniem najlepiej wygląda w pierwszej fryzurce i bez okularów. ![]() Czekam na inne Twoje Simki. Pozdrawiam
#7 |
Guest
|
![]()
Jest śliczna! Mogłabyś jej trochę brodę skrócic, bo jak dla mnie to ma twarz za długą. Duzo lepiej jest w tej pierwszej fryzurce. No i bosko wygląda w tych okularkach
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A mi się nie podoba. Czyżby to nie twoja kandydatka na styczeń?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No i Mely
![]() 1 simka-Jejku!!!Jaka sweet!10/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Yy zawsze ta sama simka O_O Jest średnia ;p Ni wiem czemu. Nie mój gust ;>
Na innym forum widziałam twe simki. I każda była podobna do poprzdniej, no ale zobaczymy co pokażesz tutaj ;> |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|