Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.05.2006, 12:38   #1
MaOk
Guest

Sad Skasowany sim

Kupiłem parcelę publiczną w TS2 Własny Biznes i zacząłem budować, nie wiem kiedy ale przez przypadek musiałem chyba skasować sima w trybie budowania/kupowania. Oczywiście miałem włączony kod (logiczne). Wcisnąłem tryb życia i... Zaświecił się na szaro. Poszukałem sima, nie było go. Trochę wcześniej zapisywałem grę, więc teraz mając nadzieję, że odzyskam sima, zrestartowałem grę bez zapisywania. Urucomiłem parcelę i... Mój sim stał gdzieś tam, ale tryb życia był zablokowany.

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak odzyskać sima? Jeżeli nie na parceli to cociaż do domu.

Pozdrawiam
MaOk
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.05.2006, 13:51   #2
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Jeżeli usuniesz sima, to nastrój mu się "zresetuje" i bedzie miał wszystko na zielono. Ale musisz go usunąć, ZAPISAĆ grę i wyjść z domku. Wróć na parcelę - wszystko będzie dobrze, a usunięci simowie będą sobie gdzieś stali. Tylko nie kasuj niemowlaków i małych dzieci!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 19:23   #3
MaOk
Guest

Domyślnie

Mówię o parceli publicznej w Własy biznes, jak zapisalem grę i ponownie uruchomiłem to sim stał gdzieś na parceli, ale tryb życia był zablokowany
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania