![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Monika Vox postanowiła otworzyć własny biznes. Biznes ten to Salon Piękności. Zbudowałem go do grania a nie na pokaz!
Zdjęcia: ![]() Kasa: ![]() Winda na góre: ![]() Łaźienka: ![]() 3 Etapy do "Pięknego Ja" Etap 1 - Zdrowe Ciało: ![]() Przebieralnia: ![]() Etap 2 - Szaty Cesarza: ![]() Etap 3 - Poukładane na Głowie: ![]() Gdy jesteś głodna możesz iść na góre coś zjeść: ![]() Kuchnia: ![]() CENNIK: ETAP 1 - 50$ ETAP 2 - KAŻDE UBRANIE 300$ ETAP 3 - 150$ RAZEM: 500$ KARNET 3/5/10 WIZYT - 1300$/2000$/4000$ ŁAZIENKA I PRZEBIERALNIA - 0$ Prosze o comenty Prosze o comenty |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No... bardzo ładne. Jedynie co nie podoba mi się przebieralnia, bo czerwony kolor jest taki agresywny i bardzo mnie drażni w oczy (nie wiem dlaczego
![]() ![]() P.S muszę przyznać, że bardzo ładnie budujesz |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A mnie się ten "Salon Piękności" bardzo podoba.Z zewnątrz jest ślicznie tak samo jak w wewnątrzn.Skoro to jest"Salon Piękności" to musi być piękny.Ocenka jak zawsze 10/10.Pozdrawiam!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Super, podoba mi się wszystko, bez wyjątku
![]() A zwłaszcza z zewnątrz jest cudowny! Oczywiście najwyższa ocenka 10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Super! Chociaż ta przebieralnia tak kłuje w oczy... Ale oprócz tego wszystko jest ok :tu: dasz do ściagnięcia ?? ;(
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zrobiłaś "salon piękności" i pieszesz, że zrobiłaś go do grania, a nie na pokaz... Tia... To po, co go pokazujesz?? Serio nie wiem na, co się tu pchałaś skoro to nie jest na "pokaz".
Ogólnie fajne to tylko szyby wydają mi się za duże. Ocena: 6/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny.... tylko tak jak napisane było wcześniej przebieralnia kuje w oczy a tak to GiT
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fajny, poza malymi minusami podoba mi sie
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ______________ budynek z zewnątrz b. fajny 9/10 wewnątrz podoba mi się pokój w którym znajduje się salon fryzjerski.. reszta niezbyt 6/10 ocena końcowa 7,5/10 |
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
Muszę przyznać , że jak na salon to całkiem przyzwoicie
![]() POzdraiwam |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|