![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ciepły, wygodny, nowoczesny- tak w trzech słowach można opisać Plaaks'a, kolejny dom z serii Modern Living. Utrzymane w brązowo-beżowej tonacji nowoczesne wnętrze doskonale komponuje się z prostą i smukłą bryłą budynku. Funkcjonalnie rozplanowane pomieszczenia ułatwiają komunikację wewnątrz domu.
Plaaks jest częścią projektu Las Vegas Forum.Sims2Design.pl Spis pomieszczeń: Salon z kuchnią Gabinet Łazienka WC (2) Sypialnia główna Sypialnia Cena: ok.75 tys. Simoleanów Pozdrawiam: Ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:02 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Co tu dużo gadać. Śliczny Ulmille , jak wszystkie Twoje domki
![]() 10/10 POzdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Brawo...Pierwszy nowoczesny dom o ciekawym wyglądzie. Wnętrze stonowane, meble odpowiednio dobrane do kolorystyki pokoju. Jednak czegoś mi brakuje...może ogród? Ale i tak daje 6/10.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę powiedzieć, że tak średnio mi się podoba.
Bryła ciekawa, ale nie przypadła mi do gustu, jest zbyt wymyślna. Irytuje mnie ten chodnik na zewnątrz, który do niczego mi nie pasuje, a jeszcze gorzej wygląda ten parkiet z tyłu. Później wszystko w miarę w porządku. Nie podobają mi się płytki w łazience i meble w biurze. Sypialnie ok. Tak więc 5/10.
#5 |
Guest
|
![]()
Nie wstydzisz się tego czegoś dawać na forum?
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie nie wstydzę się. Wstyd mi jest tylko wtedy kiedy takie osoby jak ty logują sie na forum. Ale to już chyba niedługo potrwa mając na uwadzę czerwony kwadracik przy twoim nicku.
Pozdrawiam: Ulmille Edit:Dom z założenia miał być praktycznie bez dodatków z internetu bo będzie do ściągnięcia na SimsWeb. Bez sensu jest dawanie ogromnej ilości nieredystrybucyjnych dodatków jak i tak nie moża ich załączać do domów. (kiedyś własnie tak robiłem-same dodatki z neta i nie poczyszczone pakiety do ściągania). Ogród jest urządzony(widać to na jednym ze zdjęć) poprstu dałem tutaj starsze fotki bez ogrodu. Ostatnio edytowane przez Ulmille : 25.03.2007 - 14:08 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się ten parkiet przed domem i podłoga w łazience ,a łóżko w II sypialni jakoś nie pasuje mi do reszty pokoju.
Tak poza tym to ładnie (; 7/10 |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
No jak wiesz jestem wielka fanka twoich cudnych domow, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze ten mi sie nie podoba
![]() ![]() Wnetrza tez mi sie nie podobaja, wiekszosc mebli jest maxisowka, a ja tego nie lubie. Jednak to tez wybacze, bo meble sa dobrane dobrze, tak samo jak podlogi i sciany. Do gabinetu nie pasuje moim zdaniem to jasne biurko i krzeslo. Lazienka nawet fajna, ale podloge bym zmienila. W sypialni pomysl z ceglami mi sie nie podoba, jakos mi to nie pasuje. II sypialnia w ogóle mi sie nie podoba, jedynie te zaslony na okna sa fajne. No coz musze powiedziec, ze to chyba twoj najgorszy z dotad pokazywanych na forum domkow. Daje tylko 5/10 BTW: Cytat:
![]() |
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niezły choć widziałam lepsze xD
7/10
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Buheheheh..pomyśl zanim napiszesz. Dom mi sie po prostu nie podoba.W ogole robisz okropne domki,wcale mi sie nie podobaja.Są albo za nowoczesne,albo za starodawne. Cytat:
Och to bardzo miłe z twojej strony.Wiem,że jestem głupia i szalona ^^ ![]() |
||
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|