Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.03.2007, 17:55   #1
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie .:Dwuosobowy, niewielki, ze szczyptą nowoczesności:. [BRAK ZDJĘĆ]

[IMG]http://i60.************/24d4if4.jpg[/IMG]
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:04
marandile jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.03.2007, 16:51   #2
malinowa.
Guest

Domyślnie

b. ładny (;
9/10

stare 30.03.2007, 17:03   #3
Darlene
Guest

Domyślnie

Ładny a owszem. Nie podobają mi się szafki w łazience... Te kwiatki takie hmm...dziwne i w ogóle jakoś za bardzo się odróżniają xD'. 9/10

stare 31.03.2007, 00:17   #4
mario

Reputacja: 20
Domyślnie

domek jest suuper podobaja mi sie lakierowane podlogi

a tak przy okazji... kto mi powie gdzie znajde takie fajne panele jak na obrazku nr 3 (sa najbardziej widoczne) ale nie chodzi mi o lakierowana podloge bede wdzieczny za pomoc
mario jest offline  
stare 31.03.2007, 08:40   #5
Aleks
Guest

Domyślnie

Dom bardzo ładny . Jedyne, co mnie drażni, to kolor ścian w sypialni. Cała reszta domu jest świetnie urządzona...
Moja ocena: 9,5/10 (-0,5 za ściany w sypialni). Ogólnie super.
Pozdrawiam

stare 31.03.2007, 08:45   #6
Akmiss

Reputacja: 13
Domyślnie

Mi również się podoba . Jest ładny i dopracowany, ale szafki w łazience ( moim zdaniem ) są źle dobrane . 8/10

POzdrawiam
Akmiss jest offline  
stare 31.03.2007, 11:48   #7
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest prosta, ale i tak mi sie podoba, nie lubie wydziwianek W sumie w ogrodzie sa tylko drzewa i jakieś kwiaty, ale i tak mi pasuje Musze cię pochwalić za kolor trawy, bo jest super. Przedpokój jest no hm.. jak przedpokój fajny, ale niczym nie urzeka. Kuchnia jest fajna, wszystko dobrze dobrane. W salonie dałabym inny obraz, no i na wszystkie ściany położyłabym ten ciemniejszy brąz, wydaje mi się, że bardziej by pasował. Na szafce nie pasuje mi to radio, wziełabym je stamtąd, tak samo jak obraz. W łazience nie podobają mi się meble, ogólnie to tam nie dawałabym tych "odbijających" podłóg, myślę, że tam pasowałaby ta zwykła, matowa. Sypialnia mi się nie podoba, ale to może jest wina tych fotek, bo dałaś ich za duzo, mogłas na 2 przedstawić to bym mogła jakoś ocenić, a tak to zostawiam bez oceny.
A teraz z rzutu widze, że sypialnia jest fajna, tzn. fajnie ją zbudowałaś oryginalnie, przyjrzałam się wystrojowi i moge powiedzieć, że sypialnia może być, ale tak samo jak przedpokój niczym mnie nie urzekła.
Z "lotu ptaka" widać także, że dom jest troche pustawy, ale to głównie tam koło jadalni i salonu, to bodajże jest przedpokój. W sypialni, ale tej z dołu (tam gdzie jest biurko) też jest pustawo. Według mnie lepiej by było gdybys nie dawała rzutu, bo owszem pokazuje ciekawie zbudowaną sypialnie, ale pokazuje też pustki, których nie widać na zdjęciach wcześniejszych.
Daje ocene 6/10 pomimo samych maxisowych mebelków I tych błędów.

stare 01.04.2007, 21:12   #8
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie

Cytat:
Napisał Polia
Bryła jest prosta, ale i tak mi sie podoba, nie lubie wydziwianek W sumie w ogrodzie sa tylko drzewa i jakieś kwiaty, ale i tak mi pasuje Musze cię pochwalić za kolor trawy, bo jest super. Przedpokój jest no hm.. jak przedpokój fajny, ale niczym nie urzeka. Kuchnia jest fajna, wszystko dobrze dobrane. W salonie dałabym inny obraz, no i na wszystkie ściany położyłabym ten ciemniejszy brąz, wydaje mi się, że bardziej by pasował. Na szafce nie pasuje mi to radio, wziełabym je stamtąd, tak samo jak obraz. W łazience nie podobają mi się meble, ogólnie to tam nie dawałabym tych "odbijających" podłóg, myślę, że tam pasowałaby ta zwykła, matowa. Sypialnia mi się nie podoba, ale to może jest wina tych fotek, bo dałaś ich za duzo, mogłas na 2 przedstawić to bym mogła jakoś ocenić, a tak to zostawiam bez oceny.
A teraz z rzutu widze, że sypialnia jest fajna, tzn. fajnie ją zbudowałaś oryginalnie, przyjrzałam się wystrojowi i moge powiedzieć, że sypialnia może być, ale tak samo jak przedpokój niczym mnie nie urzekła.
Z "lotu ptaka" widać także, że dom jest troche pustawy, ale to głównie tam koło jadalni i salonu, to bodajże jest przedpokój. W sypialni, ale tej z dołu (tam gdzie jest biurko) też jest pustawo. Według mnie lepiej by było gdybys nie dawała rzutu, bo owszem pokazuje ciekawie zbudowaną sypialnie, ale pokazuje też pustki, których nie widać na zdjęciach wcześniejszych.
Daje ocene 6/10 pomimo samych maxisowych mebelków I tych błędów.
Co do holu: hol MUSI mieć przestrzeń, bo w końcu pełni rolę komunikacji.
Co do sypialnia: stoi tam szafa i lustro, więc sim MUSI mieć 1 kw. na przebranie sie i skorzystanie z lustra.
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline  
stare 01.04.2007, 21:39   #9
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Joce*
Co do holu: hol MUSI mieć przestrzeń, bo w końcu pełni rolę komunikacji.
Co do sypialnia: stoi tam szafa i lustro, więc sim MUSI mieć 1 kw. na przebranie sie i skorzystanie z lustra.
Czemu komentujesz każdą krytykę? Zostaw ją

Domek bardzo ładny, podoba mnie sie 10/10

stare 02.04.2007, 14:04   #10
ewelinaczenczek
Guest

Domyślnie

No właśnie, skąd wziąć te lśniące podłogi?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania