![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Konkursowa hacjenda ;D]Opis Parceli:
Cena: Niestety nasi reporterzy nie są w stanie podać ceny dokładnej. Waha się ona między 10 000$ a 19 000$. Pomieszczenia:Przedpokój, łazienka, kuchnia z jadalnią, sypialnia. Wynajmij pod numerem: Widoczek za dnia, lekko od lewej strony płotka: Nocą, zdjęcie wykonane przez Adolfa Ef. Kącik grillowy ukryty za półścianką z cegły: Kuchnio-jadalnia: Jadalnia z bliższa: Mały kąt telewizyjny przy drzwiach: Sypialnia - zarówno matki jak i dziecka: I rzut: Proszę o oceny ;D Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:13 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A więc... Bryła świetna, jak na starter. Kolory się nie gryzą, nie ma zbędnych przestrzeni.. Jest świetny! Dam 9/10.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła super. Bez oczo***nych kolorów, prosto i elegancko... Ogród podoba mi się, gdy na niego zerkam, nie mam wrażenia "zapchanego trawnika" W środku dobrze urządzone, lecz łazienka mnie nie zachwyciła, jest moim skromnym zdaniem banalna. Podoba mi się podloga w kuchnio jadalni, ech ten sentyment do drewna
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogólnie na zewnątrz jest świetnie. Ale w środku... Uu, nie, nie. W łazience przydałby się prysznic, no i nawet umywalki nie ma...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Spoko, spoko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest świetna, ale w środku średni. Ładna kuchnia, jest taka jasna
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
eXtra. Bryła super a wnętrze clean sUuupeRrr 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
oh.. sliczny !! Jezeli klin to na serio... 10/10 !! Nie mam sie do czego przypic * ja?
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Doek świetny- ni będę przyczepiać się do wnętrz z racji że starterek- jest suuuper
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
domek bardzo ładny, ciekawa bryła (podoba mi się - chociaż ja w takich nie gustuję)
kolory są bardzo dobrane, a jak clean... z oryginalnych rzeczy też można coś ciekawego stworzyć ![]() denerwuje mnie tylko jedna rzecz - ŻÓŁTY grill! Nie mogę ne niego patrzeć... ślepnę, ślepnę!! Pomijając - super! :kissing: Martencja |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|