![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mozesz dać fotkę jak wygląda ten napis? Bo kiedyś czytałem 2 podobne rzeczy tego stylu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Po prostu jak klikam na ich dom to ona wciąż się tam pojawia
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A można ją wskrzesić Wskrzeszeniomatem?
Jezeli tak, to ją wskrześ i "umrzyj" normalnie, np. niech głoduje albo pływa w basenie bez drabinki ^^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aha...
![]() Tylko, że nie mam dostępu do Wskrzeszeniomata, a nie chce mi się pracować. Czy jest jakiś sposób na nagrody zawodowe? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Właśnie mam podobny problem...
Kiedyś potrzebowałam do pewnego domu grobów-takich prawdziwych, z duchami, to zrobiłam rodzinę, następnie zapoznałam z tamtą (musiałam dodać je do rodziny-morderców-przez przypadek dodałam Obcego ![]() Ale jak wyszłam do okolicy to zobaczyłam ze jak klikam na ich dom to w "chmurce" tam gdzie jest ich rodzina to właśnie oprócz tych członków rodziny znalazły mi się 2 postacie nieżyjące i... Obcy! Serio, ale to sie robi wkurzajace... Zwłaszcza, że jak używam lustra (do kontrolowania innych simów), to ono pokazuje że w tej rodzinie jest... Terapeuta!!! Grrr... Jest tylko Plum Bob Terapeuty (ten kryształ) ale sie nie rusza! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Aha, ja po prostu muszę rozwiązać ten problem, bo inaczej nei zrobiię FS.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No błagam, help somebody ;(
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No dobrze, wpisz kod: boolProp testingcheatsenabled true doroslym simem z shiftem kliknij na gazecie i wybierz cos takiego jak carrier rewards czy jakos tak a potem bodajze kariere okultyzm Nastepnie wpisz ponownie ten kod ale na koncu daj false. To po to zeby potem nie bruzdzil w grze. Dalej w plecaku w karierach zawodowych ten sim ktorym wykonywalas ta operacje bedzie mial wskrzeszeniomat wlasnie. Wskrzes tamta simke i (to co powinnas zrobic miast ja ubijac) kaz jej poszukac domu dla siebie
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Uff, dzięki ^^
Kochana jesteś. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |