![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, mam pewien problem, który uniemożliwia czerpanie mi w pełni satysfakcji z gry.
Mianowicie - mam całą masę ściągniętych elementów/akcesorii do gry (fryzury, makijaże, ciuchy itp...) lecz niestety aktywne są tylko z dodatkiem "Uniwersytet", a z pozostałymi, czyli z "Nocnym Życiem" i "Własnym Biznesem" nie działają! Bardzo zależy mi, by te elementy normalnie funkcjonowały wraz ze wszystkimi dodatkami. Czy znacie sposób, by były one aktywne w grze? Może jest jakiś patch? Jeśli istnieje taki temat, to przepraszam, widocznie nie przetrzepałam dokładnie tego forum. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A instalujesz dodatki z neta czy z płyty? Jak z płyty to klikasz kształty i je wypakowujesz do downloads W Ea Games tak samo robisz z dodatkami.A jak z neta to poprostu przy każdym linku powinien być t.z.w ,,Mesh'' czyli kształt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hermia27, nie w tym rzecz. Zawsze ściągam MESHE jeśli element tego wymaga, lecz sęk w tym, że wszystkie akcesoria są aktywne wyłącznie w "Uniwersytecie", a jak zainstaluję następny dodatek np. "Nocne Życie" to po skopiowaniu wszystkich dodatków do odpowiedniego folderu nie działa ani jeden element.
Przy włączeniu gry pojawia mi się okienko, w którym jest pytanie czy chcę wyłączyć z gry dodatki, które mogą spowodować problemy z grą, przy kilkukrotnej instalacji brałam zarówno włącz i wyłącz , a efekt był ten sam, czyli nie było ani jednego elementu w grze. Przyznam, że bardzo mi zależy na tych akcesoriach, gdyż mam ich około 3 GB i są one zarówno z darmowych jak i z płatnych stron EA GAMES. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|