![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam takie pytanie: Jak usunąć/dodać wspomnienia simów za pomocą programu SimPE??? Mam wersje 0.58.1.29278 (przynajmniej tak pisze) pół po polsku, pół po angielsku. Wiem, że można tak zrobić, bo w jakiejś instrukcji ktoś pisał "najważniejsze żeby usunąć jej wspomnienie umarłam" czy coś w tym stylu. Wiem, że bylo już dużo tematów o SimPE i był nawet taki gdzie było podobne pytanie do mojego, ale nie znalazłam tam odpowedzi. Szukałam też w forumowej wyszukiwarce i również nie znalazłam odpowiedzi ;( . Jeśli ktoś wie jak to sie robi to niech mi napisze dokładną instrukcję albo poda link, ale taki gdzie będzie dokładna odpowiedź na moje pytanie. Z góry thx za pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Udało mi się znaleźć w simpe Eksperymentaly Edytor Wspomnien...
1. Wchodzimy w Narzędzia - Neighborhood - Przgeladarka Otoczen 2. Wybieramy otoczenie w ktorym zyje sim, ktoremu chcemy zmodyfikowac pamiec 3. Po otwarciu w DRZEWIE ZASOBÓW Szukamy "Neighborhood/memory" z ikonką żółtego ludzika i otwieramy (musisz troszke odczekac) 4. Teraz w liscie po lewej pzrewijamy w dol, az znajdziemy naszego sima; wtedy po prostu klikamy na niego 5. Teraz z prawej pojawi sie menu... Pod napsiem WSPOMNIENIA masz wąską (u mnie tak jest) liste wspomnien, mozna stzralkami przewijac. Jak juz znajdziesz wspomnienie do usuniecia, klikasz je i wybierasz usuń. 6. Po usunieciu wspomnien klikasz ZATWIERDZ... pokaze sie okienko, ktore Cie zawiadomi ze zmiany zostaly zapisane Mam andzieje, ze wszystko rozumiesz ![]() edit: nie ma za co Xddd Ostatnio edytowane przez wildthing : 15.07.2006 - 18:55 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzieki wielkie za pomoc! Sprawdzilam i twoj sposob dziala! No nareszcie moge sobie "pogrzebac" we wspomnieniach simow!
![]() ![]() PS:Jeszcze sie chcem się cos spytać a żeby nie zakładać nowego tematu robie edit. A więc: czy można zmienić złe wspomnienie na dobre i odwrotnie? Odpoweidzcie PROSZĘ! Ostatnio edytowane przez Maniaczka_natka : 30.07.2006 - 10:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|