![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to podobna działka w której mieszkam sobie przez wakacje.
Podobieństwo 7/10. Nie będę się rozpisywał tylko zaprosze was do oglądania, więc zapraszam..."nie nagrało się...to jeszcze raz"... Zapraszam... "Teraz dobrze?..." Działka: ![]() Ganek: ![]() Malutki Ogródek: ![]() Podjazd/Za Domem ![]() Kuchnia: Jadalnia w Kuchni: ![]() Z Kuchni Do Salonu: Salon 1/3: ![]() Salon 2/3: ![]() Salon 3/3: ![]() Łazienka na Dole 1/2: Łazienka na Dole 2/2: Sypialnia 1/2: ![]() Sypialnia 2/2: ![]() Schody na Góre: ![]() Pokój Na Górze 1/2: ![]() Pokój Na Górze 2/2: ![]() (Łazienki na Górze nie udało mi się zfotografofać) Ptaszek 1/3: ![]() Ptaszek 2/3: ![]() Ptaszek 3/3: ![]() Bardzo proszę o Oceny by Pawlo Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:53 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładne wszystko dobrze dobrane kolorki i obiekty mi sie podoba tylko ta ściana nazewnątrz domu mi się nei podoba 9,99/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ogólnie ładny, odrazu mi się przypomina domek mojego dziadka w górach, fajnie że wszystko w drewnie. Jednak nie pasuje mi ten dywan w kuchni i w niektórych pomieszczeniach jest trochę ciemnawo.
Ocena: 8,8/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czy ten domek jest clean?
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Szkoda ze bez dodatkow ale i tak jest ładny ocena 7/10 bo caly domek jest troszq taki "prosty"
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ogródek bardzo mi się podoba, ale bryła jest nie ciekawa i w środku też mi się nie podoba, bo wszystko jest w drewnie, ale to może dobrzE? Sama niewiem. 5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|