![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najlepsza rada: Kup oryginał!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Właśnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
popieram bo mam wszystko orginalne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ach Ci piraci!!!! Radze Ci byc uczciwym i pójść normalnie do sklepiku i kupić oryginał... Tak jak ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie popieram piractwa,ale wiem że niektórych ludzi po prostu NIE STAĆ na orginały,a simsy lubią i chcą pograć.Radzę zapytać kogoś od kogo masz tą grę,jakiegoś znajomego co się na tym zna,poszperać w necie na forach warezowych.Jest naprawdę dużo wypowiedzi na podobne tematy,oczywiście możesz założyć kolejny - swój.Jeśli nic nie pomoże,to radzę wybrać się po orginał.To najuczciwsze i najlepsze rozwiązanie problemu.Jeśli nie masz kasy,to trzeba odkładać kaskę i w końcu się uzbiera potrzebna sumka.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Echh nieświadomość leży w ludzkiej naturze...:
Instalujesz The Sims 2 Nocne Życie Ściągasz SafeDisc4 Hider Uruchamiasz go Naciskasz przycisk HIDE Włącz grę Po skończonej zabawie naciśnij RESTORE ![]() Lub druga metoda Ściągnij CureROM Za jego pomocą znajdź EXE gry i dalej gdy pojawi się okno (w tym programie) z pytaniem jakiego czytnika obrazów używasz wybierasz Alcohol120% lub DeamonTools (zależy co używasz, i wyszukujesz MDS obrazu swojej płyty) Następnie ciągle naciskasz NEXT zabezpieczenia usunięte na pulpicie pojawi się ikona i możesz bez przeszkód grać w simy ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|