![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bardzo proszę o kilka rzeczy. Oto one:
- lustra na całą ścianę o różnych kształtach, - metalowe, kręcone schody i metalowe barierki, - gramofon, - obrazy Matki Bożej, Jezusa(żeby nadawały się do kościoła), - różne rzeczy np. do restauracji, kościoła, kina, teatru i innych miejsc publicznych Chciałabym, aby wszystkie rzeczy były tylko do The Sims 2, ponieważ nie mam żadnych dodatków. Z góry dziękuję. :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rzeczy do kościoła:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...=ko%B6ci%F3%B3
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję ci Isi za rzeczy do kościoła. Gdyby ktoś jeszcze coś znalazł z mojej listy niech da znać. Mam takie małe pytanie. Czy istnieje jakiś kod lub hack do podstawowej wersji gry The Sims 2, żeby budując na własnej parceli np. dom pojawiły się obok inne parcele z domami? Proszę odpiszcie jak najszybciej! ;(
Z góry dzięki. :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chodzi Ci o to, by widzieć sąsiadów? Jak Ci o to chodzi to musisz mieć dodatek NŻ (Nocne Życie) lub jak widziałam na foum, że ktoś miał sam WB(Własny Biznes) ale dobrze nie pamiętam. Ja się z kodem lub hackiem nie spotkałam.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aby widzieć sąsiadów nie trzeba mieć ani Nż, WB, NS, ( ale można
![]() W opcjach gry dajesz Sąsiedzi-Tak Nie możesz ich odwiedzać, ale widzisz wyraźne domki. A jak klikniesz na jakąś parcelę publiczną możesz tam się wybrać taksówką ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|