![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey ,to forum czytam od chyba 2 lat i dopiero dzis sie zarejestrowalam mam zamiar pisać fotostory ale mam pare pytań:
Jak zrobić aby simy nie miały nad głowami chmurek albo tych zielonych znaczków? I z kąd biorą sie filmiki typu jak jest pierwszy pocałunek to pokazuje sie filmik ja tego nie mam ,za to moja koleżanka która sciągneła simy z neta ma czy moge te filmiki mieć? Aha i mam jeszcze problem ze jak robie foty w sims2 to nie ma ich tam gdzie powinny być jest tylko 1 ostatnie . Gdzie one są? Co zrobić? Prosze o pomoc thx z góry Ostatnio edytowane przez Christie : 12.08.2006 - 11:43 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Simsy nie beda je mialy na zdjeciach (chyba
![]() W kazdej orginalnej grze są.. chyba żę twoja karta graficzna nie radzi sobie z tymi filmikami albo masz za mało miejsca na dysku (lub RAM) Z tym ostatnim nie potrafie Ci pomoc.. nie wiem.. u mnie sa wszystkie w EA GAMES THE SIMS 2 STORYTELLING (czy jakos takos) ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co zrobić żeby nie było chmurek i kryształków:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31447 Foty są w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Neighbohoods(nr okolicy)->Storytelling
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja też mam problem z filmikami. Ale uważam że to powód nędznej karty graficznej.
![]() Wł. Wył. To to jest na szaro i nic nie mogę ustawić!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o filmiki może poprostu nie masz włączonej opcji "podgląd wydarzeń specjalnych". Ta opcja znajduje się w opcjach kamery albo opcjach gry. Musisz sprawdzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|