![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pierwszy raz mi się zdarzyło, sorki z góry jeśli już było takie pytanie, ale nie potrafiłem znaleźć. Nie widzę przy wczytywaniu domków rodzina na obrazkach, także w okolicy, w skrzyni simów - brak rodzin! Przez to również kiedy wchodzę w dom z simami, nie mogę grać bo gra nie umie odczytać rodziny! Mam tylko tryb budowy. xP Czy ktoś może pomóc?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ile masz ramu?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
moze przez przypadek wykasowales te rodziny? np. usunales jakis folder / plik z EA games? jesli nie to nie wiem, bo jestem tępa jak tabaka w rogu xP aha - jesli ktos ma ochote to moze mi pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeżeli jeszcze ci sie nie udało przywrócić rodzin do gry to skopiuj wszystkie dodatki z downloads i zapisy z gry i usuń najnowszy dodatek który masz zainstalowany, jak pisze w twoim profilu ostatnia część to Własny Biznes , więc usuń go i sprawdź w Nocnym Życiu czy rodziny już są , jak niebędzie to odinstaluj wszystkie dodatki i zainstaluj same the sims 2 i zobacz czy już są, jeżeli sie nie pojawią to jakiś większy problem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Konik - 640, to nie wina ramu...
pocia - Przez przypadek to się dzieciaka można dorobić, czasem. ![]() Kufel - Za dużo roboty. ![]() Ale... Okazało się że to tylko stare rodziny w Weronie, więc wywaliłem wszystkich i stworzyłem od nowa rodzinki sąsiedzkie - tylko Monteki i Kapuchy tam mieszkały na szczęście, a ja i tak tworzyłem nowego sima dla siebie. ![]() Temat chyba można uznać za zamknięty, niekoniecznie rozwiązany. ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 26.08.2006 - 08:56 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|