![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A oto mój drugi domek na forum.
Ten domek będzie w 1 odcinku ~~Życie Jessiky~~ Życze miłego oglądania. ---------------------------------------------------- Pozdro Natix Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cóż... Ogólnie to pusto, smutno i bez wyrazu niestety.
![]() bryła nieciekawa - zupełnie kwadratowa właściwie, dach też bez żadnych rewelacjii, wnętrza tak samo - zero inwencji jeśli chodzi o użycie ukośnych ścian - w całości dość zwyczajnie. Na podwórku kwadratowa sadzawka i balkonowe ogrodzenie dookoła działki. :con: Wnętrza - znów wszędzie "pastowane" podłogi odbijające przedmioty - używacie ich już WSZĘDZIE - przejadły mi się, a w sypialni odbierają klimat "przytulnego azylu", jakim powinna być sypialnia. Ogólnie w pokojach też troszkę pusto - np. obok plazmy w salonie - taki biedny kwiatek, róża... No i okna zastawione komodą w salonie - OMG! :con: Na zewnątrz jeszcze te drzewa tak upchane... :con: Biały dom z czarnym dachem - strasznie smutny. No i te meble z internetu nie najlepszej klasy - takie bryły ociosane - nie mój klimat. Niestety nie podoba mi się, ale nie zniechęcaj się. ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 24.03.2007 - 00:24 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ten domek mi się nie podoba niestety Natix musisz się troszeczkę bardziej postarać.W salonie za dużo miejsca i przedmioty do siebie nie pasują wiec za to minus.Sypialnia Niny i Dariusza jeszcze w porządku ale reszta domu to naprawde wielki nie wypał 4/10.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troche za pusty :con:
Na podwórku nic nie ma ciekawego.Niepodoba mi się pokój Jessicy jest za drewniany jak na normalny dom :con: W salonie zrób inne panele.Kuchnia może być ![]() Za klocek 5/10 Za podwórko 4,5/10 W środku 6/10 Za dobranie kolorów 8/10 Za pomysł 3/10 Ogólna ocena 26,5/50 :con: Ale nie jest tak żle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła dość prosta. Dziwnie wygląda biały dom z takimi brązowymi schodami. W kuchni nie podoba mi się, że coś(chyba kuchenka) wisi w powietrzu. W salonie jest bardzo pusto, szczególnie na ścianach. W pokoju Jessiky jest łóżko, które nie pasuje do reszty mebli. W drugim pokoju byłoby dobrze tylko ściany brzydkie lepsze byłyby delikatny róż. Ogród to dużo drzew i nic ciekawego. Tylko ten staw wygląda jakoś ładnie. 5/10
A tak ogólnie to dlaczego nie ma zdjęć wszystkich pomieszczeń? |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]() Po pierwsze...jakość zdjęć...
![]() z tego co zobaczyłam to taki średni ten dom... 4/10
Jem fasolę i szparagi. Ostatnio edytowane przez Kenji : 24.03.2007 - 22:43 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|