![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na samym początku chciałam zaznaczyć, że domek nie jest całkowicie mojego projektu
![]() Jeszcze uwaga przedwstępna. Mianowicie: gdyby nie pokoje dzieci to w chatce tej wykorzystałabym tylko 2 rodzaje podłogi i 3 rodzaje tapet ![]() ![]() Do rzeczy jedziemy z tym koksem: Rzuty: Dach: ![]() Parter: ![]() Zewnątrz ( z założenia - BRAK OGRODU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras: ![]() ![]() ![]() Wejście tzn. przedpokój czy tam hall, jak kto woli: ![]() ![]() ![]() ![]() Gabinet zaraz ( taaa WIELKA BAKTERIA ![]() ![]() ![]() ![]() Gabinet - widok z zewnątrz: ![]() Salon: ![]() ![]() Kominek w zaułku: ![]() ![]() Widok salonu z tarasu: ![]() Kuchnia z jadalnią i kącikiem telefonicznym: ![]() ![]() ![]() Widok do kuchni z zewnątrz: ![]() ![]() Taka jakby reszta hallu ![]() ![]() ![]() Sypialnia rodzicieli: ![]() ![]() ![]() I od zewnętrza: ![]() Łazienka rodzicielska: ![]() ![]() Ups zapomniałam zrobić zdjęć drugiej łazienki ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dalej. Pokój chłopca:
![]() ![]() ![]() I z zewnątrz: ![]() No i wreszcie prawie koniec ![]() Pokój dziewczynki: ![]() ![]() ![]() ![]() To już koniec oceniajcie ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi sie bardzo podoba. Taki nowoczesny, orginalny. Super! Mogłabyś usunąć samochód i podjazd(nie mam NŻ, a bardzo bm chciała ten domek w grze ^^) i dać na rapida? Bardzo mi się podoba! 11/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Kiepściuchny.
Plusy: nowoczesność, szklana bryła (taka jaką lubię ![]() architektoniczny rozmach. Minusy: za dużo szkła, drewno (kompletnie nie pasuje do reszty), taka będąca be bryła, niezgranie mebli. Bai Bai - 7/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie sie podoba. Bardzo nowoczesny. Jak dla mnie chyba zbyt ogromniasty, ale jes ok. 9/10
![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Ładny
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzoooo ładny dasz do sciagniecia? (a przy okazji podoba mi sie twoja szczerosc... wielokrotnie widzialem domy "z czaspism" na tym forum ale jakos nikt nie mowil ze sciagnal pomysl z gazety... wszyscy pisali ze to ich wlasny... )
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A przy okazji skad masz ten przysznic i te fajna stojaca lampe w salonie?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Skąd sciągnęłam nie mam niestety pojecia
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny! ;) Ja także lubię przenosić prawdziwe projeky do świata simów :) Bryła jest b. oryginalna. W środku też jest ślicznie!
10/10
|
|