![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Poszukuje wszystkiego co jest związane z BASENEM. Chodzimi mi o takie obiekty jak na tym obrazku dodanym przez Cocaine:
![]() Fajnie by było gdyby znalazły się też takie obrazy i tapety, nie tylko zjeżdzalnie. Ewentualnie prosze o pomoc jak robić takie zjezdzalnie czy cos.... BŁAGAM WAS!!! Z GÓRY OGROMNE THX ;( ;( ;( ;( ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem: Nie ma takich dodatków, bo to zdjęcie ludzi, a w Błekitnym Królestwo bawimy się np. dodają do tego *kąpię się*. Nie ma takich basenów. Czy nie widzisz, że tam są prawdziwi ludzie? Prawdziwy basen?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wiesz widze....
Ale wiesz widze także, że takie dodatki są ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chodzi o to, jak sciagac przedmioty? Jak sciagniesz to otwiera ci ono z pilkiem, kopiuj ten obok "notanika" i wklej na: Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downowals czy jakoś tak. Myślę, że jak pisze, ze nei może znaleść strony może to adres do pobierania dodatku. Jaką przeglądarke netu użwasz? Bo ja Mozille Firefox i wsyztsko mogę ściąaac.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi to się dzieje od paru godzin bo jeszcze dziś rano sciągałem pliki z modthesims2. Używam Opery i IE. Gdy używam opery to klikam na przedmiot i nic się nie ładuje tzn. przy ładowaniu w Operze pojawia się napis Document i ile bajtów załadowano. Mi pokazuje się Document 0 B i to mnie dziwi
![]() P.S. Pisze się downloads.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Już działa. Popróbowalem jeszcze z 10 razy i wkoncu działa. Ale nadal prosze o rzeczy do basenu... No dobra nie przesadzajmy mogą być inne niż na obrazku. Aha i niedawajcie mi innych kolorów do trampolin itp. tylko nowe zjeżdzalnie itd....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|