Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.10.2006, 11:24   #1
gregorycroft
Guest

Post Poszukuje

Poszukuje wszystkiego co jest związane z BASENEM. Chodzimi mi o takie obiekty jak na tym obrazku dodanym przez Cocaine:

Fajnie by było gdyby znalazły się też takie obrazy i tapety, nie tylko zjeżdzalnie.

Ewentualnie prosze o pomoc jak robić takie zjezdzalnie czy cos.... BŁAGAM WAS!!! Z GÓRY OGROMNE THX ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.10.2006, 11:32   #2
Simsowa_Klaudia
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem: Nie ma takich dodatków, bo to zdjęcie ludzi, a w Błekitnym Królestwo bawimy się np. dodają do tego *kąpię się*. Nie ma takich basenów. Czy nie widzisz, że tam są prawdziwi ludzie? Prawdziwy basen?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2006, 12:01   #3
gregorycroft
Guest

Mad

Wiesz widze....

Ale wiesz widze także, że takie dodatki są Pozatym mógłby mi ktoś powiedzieć co zrobić bo jak próbuje sciągać z modthesims2 to eee klikam na ten plik i nic się nie dzieje, dopiero po chwili wyskakuje ze nie moze znalesc strony czy jakos tak... P.S. Tak mam z wszystkimi dodatkami znalezionymi na modthesims2.... ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2006, 13:14   #4
Simsowa_Klaudia
Guest

Domyślnie

Chodzi o to, jak sciagac przedmioty? Jak sciagniesz to otwiera ci ono z pilkiem, kopiuj ten obok "notanika" i wklej na: Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downowals czy jakoś tak. Myślę, że jak pisze, ze nei może znaleść strony może to adres do pobierania dodatku. Jaką przeglądarke netu użwasz? Bo ja Mozille Firefox i wsyztsko mogę ściąaac.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2006, 14:40   #5
gregorycroft
Guest

Mi to się dzieje od paru godzin bo jeszcze dziś rano sciągałem pliki z modthesims2. Używam Opery i IE. Gdy używam opery to klikam na przedmiot i nic się nie ładuje tzn. przy ładowaniu w Operze pojawia się napis Document i ile bajtów załadowano. Mi pokazuje się Document 0 B i to mnie dziwi . Tak samo mam z IE tylko pojawia mi się pochwili ze nie mozna wyświetlić strony. Sprawdzcie może cos z modthesims2 sie podzialo. Załamie się jak nie będzie można sciągnąć tego basenu który daje sie do domu i że widać nogi pływaka i tego hacka na gadanie w basenie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Prosze o odpowiedz.

P.S.
Pisze się downloads....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2006, 15:00   #6
gregorycroft
Guest

ThumbsUp

Już działa. Popróbowalem jeszcze z 10 razy i wkoncu działa. Ale nadal prosze o rzeczy do basenu... No dobra nie przesadzajmy mogą być inne niż na obrazku. Aha i niedawajcie mi innych kolorów do trampolin itp. tylko nowe zjeżdzalnie itd....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania