![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ściągnołem z internetu the sims 2. Mam problem poniewa gra jest spakowana,każda płyta oddzielnie.Jak zainstalować tą gre,bo gdy chce zainstalowac i dochodzi do 2 płyty to pisze prosze wlozyc dysk 2 i niewiem czy to coś da jak nagram każdą rozpakowaną płytke na płyte??Prosze o rade jak zainstalować gre
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oboże.
Kolejny pirat. Nie wiem, nigdy nie ściągnęłam z Internetu żadnej gry, właśnie żeby później nie latać po forach i nie skarżyć się, że taki hacker jestem, ściągnęłam i nie umiem zainstalować :wacko: |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Gdy kładam płytke 3 to pisze że podczas kopiowania pliku TSData\Res\Sims3D\Sims09.package wystąpił problem!!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja wiem, ja wiem.
Że modów nie ma i wydaje się, że tu można wszytsko. Ale naprawdę o piratach my tu nie rozmawiamy. Ani o problemach z nimi związanych. Bo taki jest regulamin. I póki jest forum trzeba go przestrzegać. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kup Sobie lepiej oryginalna gre to nie będzie problemów, a nie ściagaj z netu, bo i tak nie umiesz.... :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Łatwo powiedzieć jak każda gra
ponad 100 zeta !! większość woli mieć pirata, bo co mi z gry skoro za 100 mogę sobie kupić wiele potrzebniejszych rzeczy? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Skoro uważasz , że zamiast Sismow możesz kupić wiele potrzebniejszych rzeczy to kup sobie te potrzebneijsze rzeczy a simsy zostaw w spokoju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mało mnie to interesuje czy jest karalne czy nie.
Mówię tylko że większość woli piraty.Bo ludzie muszą mieć na jedzenie i potrzebniejsze rzeczy,a orginały przyznajmy tanie nie są. Za to pirata można nabyć praktycznie za darmo kupując od kogoś np.na giełdzie. Nie dziwię się więc tym że większośc ma piraty! a widzę że na tym forum tacy są dyskryminowani.! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Aha no to przykład:
Hmm kupujesz piracką gre zamiast orginału , bo nie masz na jedzenia tak? A nie lepiej sprzedać komputer? Aha rozumeim. Ważneisjze jest granie - nielegalne niż pożywienie na dodatek piractwo kryć brakiem funduszy na orginał ;/ Ratunku ! ;/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|