![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Niedawno dostałam dodatki Zwierzaki i Na studiach. I mam 3 pytanka, a mianowicie:
1. W jakim czasie kotka urodzi małe? 2. Jak stać się wilkołakiem? Gdzie ich można spotkać? 3. Kwiat podobny do krowy, nie mogę sobie przypomnieć nazwy, nie daje mi w ogóle mleka życia tylko muszę go ciągle karmić. Co zrobić? PS Miałam więcej pytań, jak mi się przypomni to zapytam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1.
Kotka urodzi małe w 3 dni. 2. Niestety,ale nie wiem,więc nie mogę Ci powiedzieć ![]() 3. Jak nakarmisz krowę musisz odczekać jakiś czas,a wtedy krowa na przynętę wyłoży ciastko.Gdy już to zrobi musisz zaprosić kogoś do domu twojego sima.On zapewne podejdzie do krowy i będzie chciał zabrać jej ciastko i ona go pożre.Wtedy musisz ją wydoić. Mam nadzieję,że pomogłam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedzi, ale mam nowe pytanie:
Czy istnieją tajne stowarzyszenia na studiach? Gdzieś o tym słyszałam ale nie mam zielonego pojęcia co to. ![]() ![]() Pozdrawiam Nikita |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Owszem istnieją takie tajne stowarzyszenia... Musisz tylko podczas swoich studiów na mieście spotkać paru ludzi w czarnych garniturach z taką naszywką na ubraniu i zaprzyjaźnić się z nimi.... Jak już się z nimi zaprzyjaźnisz w nocy przyjedzie po ciebie limuzyna i paru członków zabierze cię właśnie do Tajnego Stowarzyszenia. Będziesz tam mogła fałszować pieniądze czy karmić krowokwiata
![]() ![]() Mam nadzieję, że ci pomogłam.... Pozdrawiam cię gorąco!:*:*:* ---------- aby stać się wilkołakiem musisz zaprzyjaźnić się z wilkiem (psem ze święcącymi oczami) i wtedy on cię ugryzie i będziesz wilkołakiem. Jeżeli ci się to znudzi kup (jeżeli masz Nocne życie) od swatki taki płyn odwilkowujący ![]() Papaski :* Ostatnio edytowane przez Eámanë : 06.01.2007 - 08:53 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jak nie masz NŻ to kup od tresera.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest