![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Luksusowy domek ze szczyptą klasyczności i odrobinką nowoczesności. Zapraszam do oglądania.
Teraz nieszczęsna sypialnia: Miałam dylemat, czy ten fundament tu dawać, no ale raz kozie śmierć ![]() Komentujcie!
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:04 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ale ohyda...Bryła jest paskudna - widzę, że jesteś zafascynowana kibelkami miejskimi (wow...pogratulować - może kup sobię od czasu do czasu Architekturę-Murator albo chociaż pooglądaj sobie budynki na gazeta.pl). Otoczenie - nic ciekawego, ot kilka badylastych drzewek i pstrokate kwiatki. Wewnątrz chaotycznie - doskonałe do bawienia się w chowanego ale jak dla mnie zbyt dużo tu "potykaczy". Jednak najbardziej "podoba mi się pomysł z komputerem na fundamencie - ha ciekawe jak z niego bedziesz korzystać? Może na wysięgniku co? Wystarczy troszkę pomyśleć. Jedyna co mi się tak naprawdę w tym domu podoba to to, że nie ma już w nim tych obskurnych tapet prosto z kurnika.
Ocena 3/10 Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmm.. no zgodzę się z poprzednikiem że bryła jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja też ładnej nie umiem zbudować
![]() ![]() W środku zato przytulnie tylko trochę ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie świnka morska też nie fajne.. xP 5/10 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nie przesadzajmy, nie jest tak źle... Mi się podoba
![]() Pozdrawiam N92
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ocenie tak jak inni.
Nie podoba mi się zabardzo. 4/10 ;] |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie jest idealny ale też nie jest zły. Wszystko ładne, przemyślane.
7/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się nie za bardzo podoba. Za dużo drewna. Przyznaję, że ściany i podłogi są odpowiednio dopasowane, ale co za dużo to nie ładnie. Nie podoba mi się sypialnia. Tapeta nie jest dopasowana do podłogi. Kuchnia też mi sie nie podoba. Przyznam że lubię małe kuchnie, ale ta jest nie zbyt ładna. Pomieszane są style. Wystarczy tej krytyki
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie jest jakis super, ale nie jest tez taki zły.... 6/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Uważam domek za bardzo ładny. Nie za duży, nie za mały. Kolory dobrze dobrane, nie ma nigdzie mieszanki stylów, trochę nowocześnie, ale w drewnie i wszystko utrzymane w takim stylu. Rozmieszczenie i ogólnie bryła zupełnie dobra *nie wiem, co Wy ludzie tak wybrzydzacie*. Gdybym miała wybudować sobie mały domek pewnie byłby trochę podobny : ) taras elegancki, wszystko jak trzeba, oświetlenie też jest, drzewka tworzące atmosferę intymności *duże, więc ukrywają*, z przodu też zupełnie ładne rozwiązanie, bez przesadnego pakowania co się tylko da. Prosto, acz niebanalnie. Pewnie mogłoby być lepiej, bo co prawda dechu mi nie zaparło, ale jest zupełnie dobrze. 8/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|