![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem ze ściągniętymi meblami. A niby wszystko robie jak należy. Ściągam meble i meshe do pliku downloads ale w grze ich nie ma. Są tylko kolory do tych orginalnych np. pościel, ale już łóżka z internetu nie widać. Tak jak bym ich w ogóle nie ściągneła. Programy chyba też mam wszystkie. Nie mam pojęcia dlaczego nie działają. Pomocy!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może to pytanie będzie głupie.. ale czy je rozpakowywujesz
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmm... może dodatki zostały źle ściągnięte albo są wadliwe
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, z tego co pamiętam, gdy ściągałam meble z internetu miałam zainstalowany pewien program, więc na pewno jest potrzebny. Niestety formatowałam dysk i ja także poszukuję programiku :con: Dam znać, jeśli go znajdę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ten potrzebny programik to CEP, juz kiedys o tym pisalam...program i instrukcje sa tutaj
http://www.modthesims2.com/showthrea...284#post768284 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wygląda na to że nie ściągnąłeś plików, które zawierają meshe - ściągnąłeś tylko rekolory. Podaj stronkę z której to ściągnąłeś to spróbuję podpowiedzieć co zrobić. Możesz też wysłać mi je na maila ([email protected]) a przejże i zobaczę dlaczego (trochę się na tym znam - sam projektuję nowe przedmioty). Pzd
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aneeta, a czy na pewno masz nową wersję CEP-a?
Bo z każdym dodatkiem wychodziła nowa, a jeśli instalowałaś kiedyś, to teraz przy 4 Porach Roku może nie działać (w profilu zaznaczyłaś, że masz 4 Pory Roku). A nawet jeśli masz najnowszą, to można spróbować jeszcze raz zainstalować... Albo gdzieś widziałam (nie na tym forum), jak ktoś radził, żeby folder Downloads przenieść na Pulpit, odpalić grę bez niego, potem ją wyłączyć, potem znów dać Downloads na swoje miejsce i włączyć grę. Ja tak u siebie nie próbowałam, ale z tego co pamiętam, to komuś pomogło. ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
juz tlumacze sam programik nie wystarczy, trzeba jeszcze miec dwa pliki w odpowiednich folderach dlatego mowilam zeby czytac instrukcje!!!!!!!!!!!!
_EnableColorOptionsGMND.package ten plik musi byc w downloads znajdziesz go funkcja wyszukaj.... _EnableColorOptionsMMAT.package a ten plik musi byc [gamedir]\EA Games\The Sims 2\TSData\Res\Sims3D w kazdym takim folderze kazdego dodatku tez go znajdziesz funkcja wyszukaj... to wszystko jest proste, mi po instalacji kazdego dodatku nie pojawiaja sie te sciagniete, potem kopiuje te pliki do odpowiednich folderow i wszystko pasuje. napisz czy sie udalo |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|