![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Pierwszy! A więc... zaczynam
![]() Bryła: Nie byłaby zła, gdyby nie ta niebiesko-błękitny kolor! :con: Nie podoba mi się takie rozwiązanie. Moim zdaniem mogłaś użyć tego koloru ścian, co na samym dole. Byłoby fajnie. Ale ta niebieskość powala, naprawdę! ![]() Ogród: Wielki minus za brak ogrodzenia, ale to wielki! Pusto jest przez to bardzo. Ogród to nie tylko to, co jest z tyłu, ale też liczy się przedni wygląd. ![]() ![]() Wnętrze: Ten holik do WC jest całkiem całkiem, ale po kiego tam ten ohydny parawan?! xP Mogłaś jakiś stoliczek, lampę albo kwiatka tam walnąć, ale parawan?! Tak to nie pasuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6/10 5/10 4/10 ---- 15/30, tj. 5/10. No nie jest źle, ale nie jest też dobrze. Jest po równo. Wiem, że byś chciała czytać same miłe komentarze, ale jak oglądam domy, to coś mnie zmusza, żeby coś skrytykować (i się rozpisać). Kiedyś walnąłem 1-2 zdania, ocena 10/10 i już, nie to co dzisiaj. Ja też wiem jak to jest czytać tak niemiły komentarz, jak ten mój, ale człowiek uczy się na błędach i musi umieć przyjmować krytykę. ![]() UWAGI: Mogłaś się bardziej postarać. Wierzę, że potrafisz budować lepiej, bo widać, że w miarę dobrze rozmieściłaś meble w niektórych pomieszczeniach, tylko niektóre są brzydkie. Zdecydowanie bryła wyszła Ci lepiej niż wnętrze (u mnie jest na odwrót ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła: Całkiem ładna... Tylko te kolory...
![]() ![]() Ogród: Z tego co udało mi się zaobserwować... Ogród jest tylko z tyłu i to tylko troszke... Szkoda, bo ogródy dodają ciepła. 4/10 (coś tam jest, więc nie daje 0) Wnętrze: Najlepsze! Podoba mi się i chyba nie mam zastrzezen... 9/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na Twoim miejscu zrezygnował bym z takich brył, ponieważ nie wychodzą ci. Może zrób taki standardzik, zwykły spadzisty dach. Wnętrze jest bajeranckie.
8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|