![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zaczeło sie tak ze kupilem sobie kompa,kolega zaproponowal mi zainstalowanie gry The Sims 2.Gra okazala sie bardzo interesujaca wciagnela mnie na maksa.Zrobilem formata i nie chcialo mi sie instalowac TS2 gdy jednak sie zebralem do zainstalowania po scrackowaniu TS2 wybija błąd nie wiem co mam zrobic Nie znaleziono karty graficznej pracujacej w standardzie DirectX 9.0c! Sprawdz,czy masz karte graficzna zgodna z Directx 9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterownikow producenta karty. Aplikacja zostanie zamknieta. . Probowalem wiele rzeczy... Pozyczylem od kumpla Orginalne TS2 nic nie pomoglo, instalowalem rozne sterowniki do Graficznej i nic... instalowalem nowsza wersje Directx 9.0c i NIC! Prosze o pomoc podaje ponizej parametry mojego kompa:
Karta graficzna GeForce 6600 Ram 512 Kingston 400hz Procesor AMD Athlon 64 3000 Płyta Głowna ASUS A8N-E Z Góry dzieki za pomoc ![]() Ostatnio edytowane przez Mule$ : 10.06.2007 - 10:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mule$ : 10.06.2007 - 10:54 |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Cytat:
Kup sobie orginalne simy i usuń te. I tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
I nic mu to nie da.
Kopia to kopia, klon. O ile płyta nie zawiera błędnych sektorów (nie jest jakoś drastycznie porysowana itp.) domowa kopia (często właśnie pirat) działa identycznie jak oryginalna kopia. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|