![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym przedstawić dom mojego autorstwa. Chata została zbudowana bez jakichkolwiek kodów, przedmioty są oryginalne. Nie ma żadnego obiektu pobranego z internetu. Mam nadzieję, że będzie się Wam podobać, jednak liczę także na słowa krytyki
![]() Widok domu od strony ulicy ![]() ![]() Widok z boku ![]() Rzut domu z góry ![]() Rzut domu z góry (wewnątrz) ![]() Rzut ogrodu z góry ![]() Ogród od strony ulicy ![]() Dowód na to, że dom jest lewitujący ;-) ![]() Moje wystrzałowe autko i równie wystrzałowy garaż ![]() ![]() Widok ogrodu ![]() A tak wygląda wejście do domu... (oczywiście wchodzi się po schodach ![]() ![]() A więc zacznijmy oprowadzenie po domu od sypialni... ![]() Widok sypialni z perspektywy ![]() ![]() Korytarzyk do łazienki... (zwróćcie uwagę na szklaną ścianę, która jeszcze nie raz pojawi się w tym domku ![]() ![]() Widok łazienki ogólny ![]() Łazienka zza szyby ![]() ![]() No i kolejna fotka łazienki ![]() I kolejna ![]() ![]() A teraz widok jadalni (która jest połączona z kuchnią) wychodząc z łazienki ![]() ![]() Widok jadalni. W tle widać kuchnię... ![]() Kuchnia ![]() Widok z kuchni na jadalnię ![]() Z jadalni jest przejście do gabinetu, który wygląda tak.. ![]() Wejście do salonu.... ![]() Salon... ![]() i kolejna fotka salonu... ![]() ...i kolejna... ![]() ...i ostatnia fotka salonu, którą kończę oprowadzanie mojego domu ![]() ![]() No to na tyle ![]() Komentujcie, bo chcę wiedzieć co sądzicie o moim domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie w moim guąście, ale nie jest zły ;]
4,5/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bryła, połączenie stylów i kolorów.
Ogólnie wg. mnie dom nie zbyt udany... |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pomysł b. fajny, ale jakoś tak naciapane wszędzie. a może mi się wydaje?;]
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Fajny domek
![]() Może troche zbyt dużo przestrzeni, ale mi sie podoba. |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No ale dobra co do domku, pomysł jest nawet fajny, dziwny, ale fajny ![]() ![]() Błedem poważnym jets także dobiór niektórych mebli do pokoju..np. w gabinecie jest bieżnia, albo w salonie to kółko do kręcenia...Te przedmioty w ogóle nie pasują do pomieszczenia, wydaje sie, że są tylko po to by zapchać dany pokój... Ogólnie dom mi nie przypadł do gustu, patrząc na to "dzieło" sądze, ze raczej nie masz talentu do tworzenia domów, ale pracuj, może poprawisz swoją technikę, weżmiesz moje rady do siebie i będzie ok ![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nooo.. Nie najlepszy. Zapowiadało się fajnie. Ale jak się weszło do domku, to wnętrze nie zachwyca. no.. tak... to... nie potrafię się wysłowić... Pomieszałaś takie nowoczesne meble ze staroświeckimi i nie wyszło to dobrze. A co do tej lewitacji to wcale nie trzeba kodu. Wystarczy zbudować ściany zrobić piętro, parter wykasować i gotowe
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wpierniczylas tam tyle mebli, ze szok
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się: szklane ściany na piętrze, bryła domu, lewitacja
Nie podoba mi się: wejście do łazienki z jadalni (trochę niesmacznie), orginalne meble (wg mnie są poprostu brzydkie i nie pasują jedno do drugiego), łazienka jest zbyt duża zważywszy na ilość przedmiotów znajdujących się w niej. Moja ocena: 4/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|