Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2007, 11:29   #1
Deeta
Guest

Post HELP!Simsy się wyłączają i cały komputer też!Potrzebny format!

Otóż mam pewien problem.Moje sims 2 w pewnym momencie(np.kiedy chce wstawić prysznic do łazienki)zacinają się!I wtedy wyłącza się komputer.Mój qumpel doradził mi żebym(spoko jestem dziewczyną jak po nicku widać)formatowała cały komputer!Czy jest inne rozwiązanie?
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCY!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.06.2007, 17:21   #2
Kicia95
Guest

Domyślnie

Może po prostu komp Ci się przegrzewa i wyłancza się, albo resetuje...istnieje także możliwość, że masz w systemie wirusy i one psują gre i komputer....

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:17   #3
Mateo
Guest

Domyślnie

przeskanuj komputer programem antywirusowym. sprawdź czy masz jeszcze w miare dużo miejsca na dysku. najlepiej przed włączeniem gry wyłącz programy działające w tle (antywirus, gg, itp.) jeśli to nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj ponownie.
być moze ze właśnie przegrzewa ci się komputer. ja tak miałem z gta. zdjąłem obudowę od komputera i wyczyściłem wszystko w środku z kurzu i to pomogło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:22   #4
Deeta
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mateo
przeskanuj komputer programem antywirusowym. sprawdź czy masz jeszcze w miare dużo miejsca na dysku. najlepiej przed włączeniem gry wyłącz programy działające w tle (antywirus, gg, itp.) jeśli to nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj ponownie.
być moze ze właśnie przegrzewa ci się komputer. ja tak miałem z gta. zdjąłem obudowę od komputera i wyczyściłem wszystko w środku z kurzu i to pomogło.
Ale Mateo ja mam właśnie taki problem że niechcący wylałam trochę herbaty na komputer ale cud,bo niewiele się zepsuło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:27   #5
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Deeta
ale cud,bo niewiele się zepsuło.
tz.??
być może po wylaniu herbaty zrobiło się zwarcie tam w środku i stąd ten problem. a czy przed wylaniem herbaty wszystko było ok??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:29   #6
Deeta
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mateo
tz.??
być może po wylaniu herbaty zrobiło się zwarcie tam w środku i stąd ten problem. a czy przed wylaniem herbaty wszystko było ok??
No tak,było ok przed wylaniem!Ale jakoś dziwne że kompowi niewiele się stało!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:31   #7
Mateo
Guest

Domyślnie

no czyli pewnie zwarcie....
w tym ci może pomóc jedynie specjalista, który oceni sytuację i powie co ewentualnie trzeba wymienić aby komputer w pełni sprawnie działał.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:33   #8
Deeta
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mateo
no czyli pewnie zwarcie....
w tym ci może pomóc jedynie specjalista, który oceni sytuację i powie co ewentualnie trzeba wymienić aby komputer w pełni sprawnie działał.
Chlip,chlip.
;( ;( ;( ;( Czarna rozpacz.Mateo a dałoby się to zrobić bez restartu i odinstalowania simów?Bo to by było super
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 18:45   #9
Mateo
Guest

Domyślnie

niestety raczej nie. ale możesz sobie skopiować gdzieś na płytkę folder EA Games z moich dokumentów i po ponownej instalacji wkleić i będą rodzinki itp.

Ostatnio edytowane przez Mateo : 27.06.2007 - 20:07
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 20:03   #10
Deeta
Guest

Domyślnie

Dzięki Mateo.Temat uważam za zamknięty.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania