Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.02.2007, 00:33   #1
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie Niewielkie mieszkanko + Biznesik [BRAK ZDJĘĆ]

Na parterze jest sklepik, zaś na piętrze wygodne mieszkanko.
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:52
marandile jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.02.2007, 13:31   #2
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Bardzo ładny :)

Bardzo ładny domek ;D Szkoda, że tak mało zdjęć ze sklepu... Zmieniłabym tylko kolor tynku na zewnątrz...
Ale poza tym domek jest bardzo przytulny i jak powiedziałaś tworzy wygodne mieszkanko. To twój pierwszy domek?
Odejmuje punkty za tynk na zewnątrz, a tak to 9,5/10
Brawo!
Pozdrawiam
Kasia :*

stare 23.02.2007, 18:44   #3
Karolcia_884
Guest

Domyślnie

ardzo podobA mi sie dom z zewnatrz tylko ja zmienilabym te kolumny na jakies bardziej nowoczesne bo te pasowalyby do raczej nieco bardziej eleganckich i wytwornych domkow. w srodku jest bardzo ladnie. ostre kolory nie zawsze ladnie wygladaja ale tu jest wszystko ladnie. daje 8?10

stare 23.02.2007, 20:22   #4
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Domek całkiem fajny. Na dworze niestety brak ogródka i nie ma kwiatów, krzaczków, itd. no i wydaje się trochę pusto. Wolałabym, żeby ten teren za domem był jakoś ładnie zagospodarowany. Tak samo ten taras (jakieś leżaczki, itp.). Nie podobają mi się te kolumny. Ogólny wzór, kształt i kolor, bo do niczego tam nie pasują. W środu jest już ok. Jedynie te białe półki w sklepiku mi się nie podobają. Reszta pokoi urządzona jest w porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Miło, ciepło i przytulnie. Uwielbiam tą lustrzaną podłogę .
7/10
rosex jest offline  
stare 24.02.2007, 17:56   #5
karolcia92
Guest

Domyślnie

Świetny domek, szczególnie łazienka(a właściwie kafelki). Moja ocena to 9/10, bo na zewnątrz jest za skromnie.

stare 25.02.2007, 12:01   #6
Kyoko...
Guest

Domyślnie

Domek nawet spoko, tylko że w środku jest za kremowo, a w ogródku troche mało roślin więc daje 8/10. __________________________________________________ _______________ kliknij (nie pożałujesz) -----> http://s19.bitefight.pl/c.php?uid=22108

stare 25.02.2007, 13:55   #7
Oladelbezel
Guest

Domyślnie

Fajny domek, super jest ta podłoga x]. Tylko, że ogród taki skromny, nic tam nie ma .... 8/10

stare 01.03.2007, 19:08   #8
Akmiss

Reputacja: 13
Domyślnie

No niezły , ale nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Nie powiem też , że jest brzydki. W sypialni nie podoba mi się ta zieleń, jest zbyt jaskrawa. Za to łazienka jest świetna !
7/10
Akmiss jest offline  
stare 05.03.2007, 18:28   #9
Jutka6
Guest

Domyślnie

Zgadzam się z tym, że ogródek kiepski. Z resztą wiem jak to jest jak kiedyś dodałam domek to mi zwrócili na to uwagę i odtąd ogródek jest dla mnie najważniejszy Przód domu mi się podoba, ale za to już tył nie taki trochę przesadzony. W środku bardzo ładnie. Sklepik śliczny. Na górze też dobrze. Trochę mi się nie podoba ten zielony kolor, ale kafelki w łazience są wprost obłędne. I jeszcze jeden minus, że w całym domu jest błyszcząca podłoga (tj. lustra na podłodze). Podsumowując 8,5/10

stare 08.03.2007, 14:29   #10
myszka95
Guest

Domyślnie

No, nawet ciekawy. Meble w ładnym stylu, ciekawa tonacja,ogólnie miło się ogląda. Jednak czegoś mitu brakuje, i kuchnia średnia. Skromnie, ale ładnie. daję 6/10.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania