![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na parterze jest sklepik, zaś na piętrze wygodne mieszkanko.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:52 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek ;D Szkoda, że tak mało zdjęć ze sklepu... Zmieniłabym tylko kolor tynku na zewnątrz...
Ale poza tym domek jest bardzo przytulny i jak powiedziałaś tworzy wygodne mieszkanko. To twój pierwszy domek? Odejmuje punkty za tynk na zewnątrz, a tak to 9,5/10 Brawo! Pozdrawiam Kasia :* |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ardzo podobA mi sie dom z zewnatrz tylko ja zmienilabym te kolumny na jakies bardziej nowoczesne bo te pasowalyby do raczej nieco bardziej eleganckich i wytwornych domkow. w srodku jest bardzo ladnie. ostre kolory nie zawsze ladnie wygladaja ale tu jest wszystko ladnie. daje 8?10
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek całkiem fajny. Na dworze niestety brak ogródka i nie ma kwiatów, krzaczków, itd. no i wydaje się trochę pusto. Wolałabym, żeby ten teren za domem był jakoś ładnie zagospodarowany. Tak samo ten taras (jakieś leżaczki, itp.). Nie podobają mi się te kolumny. Ogólny wzór, kształt i kolor, bo do niczego tam nie pasują. W środu jest już ok. Jedynie te białe półki w sklepiku mi się nie podobają. Reszta pokoi urządzona jest w porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Miło, ciepło i przytulnie. Uwielbiam tą lustrzaną podłogę
![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Świetny domek, szczególnie łazienka(a właściwie kafelki). Moja ocena to 9/10, bo na zewnątrz jest za skromnie.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek nawet spoko, tylko że w środku jest za kremowo, a w ogródku troche mało roślin więc daje 8/10. __________________________________________________ _______________ kliknij (nie pożałujesz) -----> http://s19.bitefight.pl/c.php?uid=22108
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, super jest ta podłoga x]. Tylko, że ogród taki skromny, nic tam nie ma .... 8/10
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
No niezły , ale nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Nie powiem też , że jest brzydki. W sypialni nie podoba mi się ta zieleń, jest zbyt jaskrawa. Za to łazienka jest świetna !
7/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z tym, że ogródek kiepski. Z resztą wiem jak to jest jak kiedyś dodałam domek to mi zwrócili na to uwagę i odtąd ogródek jest dla mnie najważniejszy
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, nawet ciekawy. Meble w ładnym stylu, ciekawa tonacja,ogólnie miło się ogląda. Jednak czegoś mitu brakuje, i kuchnia średnia. Skromnie, ale ładnie. daję 6/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|