![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam dodatki z 4eversimfanstasy czy coś w tym stylu. Włożyłam do Downloads (można w nim tworzyć foldery?). Wchodzę do gry (mam włączoną coś tam zmodyfikowaną), a w kategoriach (folderach), są tylko puste ikonki 4eversimfantasy! Próbowałam pliki .package przekopiować do Collection (dalej były również w download), Po prostu nie ma ich w grze! Co robić? Chciałabym zrobić fajny domek... Aha, w większości mam oryginalne. Oryginalne Zwierzaki, 4 pory roku, Własny Biznes. Niestety piraty to Studia i zwykłe (do tej pory wszystko działało). Może tak się dzieje, bo mam włączony boolprop?
Pozdrawiam, baaardzo proszę o pomoc. Ostatnio edytowane przez olliss : 02.07.2007 - 20:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 18
|
![]()
Piraty... Dokładnie, piraty
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie, ściągałam meshe razem z plikami (collection file - chyba były tam meshe razem?).
No ale wcześniej wszystko działało... Nie zapominaj, że wszystko mam oryginalne. Aha, nie mam zainstalowanych zwykłych, wszystkie dodatki do gry działają z University... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Okej, mam downloads, tylko mi się literka zgubiła. Co się dzieje?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a może nie masz wymaganych wszytkich dodatków i poprostu obiekty pobrane z sieci nie wyświetlają się w grze? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie było nic napisane o tym, jakie trzeba mieć dodatki. A ja mam wszystkie oprócz Nocnego Życia:
University Własny Biznes Zwierzaki Cztery pory roku nie pamiętam, ale chyba mam też Zestaw Świąteczny... Wszystko oryginały oprócz University... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a mozesz podać jakiś dowolny zestaw z tej strony którą podałaś i który tobie nie działa??
coś wykombinujemy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mnie dodatki z tej strony tez nie dzialaja. mam wszystkie inne, ktore dzialaja, ale te sciagniete z tej, nie chca
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|