![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1. Czy sim emeryt także może przemienić się w wilkołaka?
2. Czy dziecko simorośl dziedziczy wygląd po simie, który go wyhodował? 3. Jakie rangi sim może zdobyć? Tylko rangę ogrodnictwa i wędkarstwa? 4. Dlaczego moje psy nie mogą mieć szczeniąt? Mają ze sobą po 100% a nie jak na nie kliknę, to nie ma żadnej interakcji. 5. Czy mały pies i duży też mogą mieć szczenięta? I czy zwierzęta emeryty też mogą mieć jeszcze szczenięta? 6. Co daje ta miska dla zwierząt, którą mogą kupić sim za punkty aspiracji? Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Znam odpowiedź tylko na 3. pytanie. A więc. Jeżeli chodzi Ci o rangi, które można uzyskać tylko po zainstalowaniu dodatku CPR, nie mając WB, no to można zdobyć tylko Ogrodnictwo i Wędkarstwo. Natomiast jeśli masz WB, to możesz zdobyć następujące rangi: Sprzedawca, Kasjer, Fluorysta, Robotyk, Kosmetyk, no... niestety innych nie pamiętam.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
1 pytanie:Nie wiem ale chhyba tak jak wampirem może byc emeryt to chyba i wilkołakiem może byc też
2 pytanie:Chyba tak u zielonków tak było |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
1. Czy sim emeryt także może przemienić się w wilkołaka?
u mnie emeryt został wilkołakiem, więc raczej może być. 2. Czy dziecko simorośl dziedziczy wygląd po simie, który go wyhodował? dziedziczy. w końcu po kimś musi wyglądać, a nie jak obca osoba, nie? ^^ 3. Jakie rangi sim może zdobyć? Tylko rangę ogrodnictwa i wędkarstwa? kasjer, sprzedawca, magazynier, kosmetyk, robotyk, zabawkarz, florysta. 4. Dlaczego moje psy nie mogą mieć szczeniąt? Mają ze sobą po 100% a nie jak na nie kliknę, to nie ma żadnej interakcji. na parceli musi być obowiązkowo buda, ustawiona tak aby psy miały do niej łatwy dostęp. jeden z psów powinien być zaprzyjaźniony z Twoim simem. taka ikonka, co jest niby 'pan' ^^ 5. Czy mały pies i duży też mogą mieć szczenięta? I czy zwierzęta emeryty też mogą mieć jeszcze szczenięta? emeryty, tak jak simy nie mogą mieć szczeniaków. co do tej pierwszej części to tak. 6. Co daje ta miska dla zwierząt, którą mogą kupić sim za punkty aspiracji? odmładza. nawet jest tam wszystko wyjaśnione, co ona robi :} |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|