![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem że to trochę głupie ale w żaden sposób nie mogę usunąć schodów! Więc tak:
Kupiłam sobie przykładowy domek simsów dwójki. Wprowadziłam tam rodzinę. Po pewnym czasie postanowiłam zrobić remont i usunęłam piętro ale za nic nie mogę usunąć schodów! Próbowałam wszystkiego! Próbowałam łapką, próbowałam z wciśniętym klawiszem Delete próbowałam z wciśniętym klawiszem Ctrl i próbowałam za pomocą kody moveobjects on i nic! Co ja mam teraz zrobić?! Ps. Mam Nocne życie Zwierzaki i Cztery pory roku wszystko oryginały i dobrego kompa! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jeżeli masz cztery pory roku to powinny dać się usunąć młotkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A może te małe schody i tym usuń.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A moze tych schodów nie da się usunąć?
Ja tak mam u ćwirów w jadalni chciałam im zmienić stół i krzesła i nie można usunąć jednego krzesła(niby używane jest). A u mojej koleżanki u marzycieli łóżka nie da się usunąć pisze że jest używane jak wcale nie jest, ale nie pisałam tego na forum bo po co. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Fredka jaki to typ schodów?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja też nie moge usunąć schodów w domkach maxisowych... a powiedzcie mi jeszcze jak usunąć piętro...?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Musisz w trybie budowania wybrac ikonkę schodów, a potem wybrac któreś z nich i najechac nimi na te które chcesz skasowac, potem wcisnąc CAPS LOCK i usunąc je jak ścianę.
Do Kasiuni: Skasuj będące tam meble, potem ściany, podłogi i powinno byc ok, dach powinien byc już na parterze nie na 1 piętrze, ale nie gwarantuje ![]() Ostatnio edytowane przez Verona : 12.06.2007 - 17:30 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale dziekuję, że napisalaś. Byłabym wdzięczna, gdybyś napisała mi jeszcze jak się kasuje ściany i podłogi. Pozdrawiam Kasia |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Schody w maxisowych domach to po prostu 'powiększenie' schodków prowadzących jedynie na tarasy. Wystarczy w trybie budowania wejść w opcję "krótkich" schodków, wybrać opcję schodów i przesunąć kursor na schody. Wtedy wciśnij ctrl]. Powinny po kliknięciu się ulotnić ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jest kod na kasowanie wszystkich schodów:
deleteAllObjects Stairs przydatne :smirk: |
![]() |
![]() |