Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.12.2007, 20:38   #1
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie Dom ad_20 [BRAK ZDJĘĆ]

ad_20 to nowoczesna propozycja dla singla lub pary młodych ludzi, bez zobowiązań i rodziny. Nowoczesne, surowe wnętrze rozświetlone naturalnym światłem i ciepłem kominka jest przyjemną przestrzenią do życia, a słoneczny taras to wspaniałe miejsce na letnie śniadania...

Pozdrawiam:
ulmille

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:59
ulmille jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2007, 20:53   #2
Oskikop
Guest

Domyślnie Odp: Dom ad_20

piękny 10/10

stare 09.12.2007, 20:59   #3
Fảlivrin
Guest

mm....poezja
wszystko jest takie staranne, każdy detal dopracowany - pięknie

stare 09.12.2007, 22:33   #4
Origáme
Guest

Piękny,Piękny ale skąd masz te szkła z dachu?
Pozdr.

stare 10.12.2007, 05:48   #5
ulmille

Reputacja: 16

To nie szkło tylko panele słoneczne , które zrobiłem sam...

Dzięki za oceny

Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 10.12.2007, 08:21   #6
juice

Reputacja: 14
Smile Odp: Dom ad_20

Twoje domki są nowoczesne, akurat takie jakie lubie .
Ten domek wydaje mi się, że jest trochę inny. Jakbyś odszedł od swojej nowoczesności i dodatków z internetu. Rzeczywiście ad_20 ma odrobine rzeczy maxisowych. Przypomina mi on raczej dom młodych osób które mogą zaszaleć. Ogród ma bardzo dużo drzew i krzewów. Trawa jest bardzo realna. . W środku są utrzymane są jasne kolory, które powiększają pomieszczenie. Kuchnia jest w większości zrobiona z dodatków maxisowych. I to mi się podoba ! Sypialnia kawalera jest ciemniejsza. Ale pasuje np. do zapalonego futbolisty lub maniaka szybkich samochodów :smirk:.

Ocena końcowa : 9,9/10

POZDRAWIAM
juice jest offline  
stare 10.12.2007, 08:27   #7
Rëñáës
Guest

Bardzo ładny. Możesz mi powiedzieć skąd masz komineki telewizor.

stare 10.12.2007, 09:10   #8
Angie96
Guest

No to sie skusze na ocene
Bryła:
Taka po kombinowana, zresztą jak wiekszość twoich domków. Fajnie, że są takie duże okna. Ta cegła średnio pasuje... Ja bym dała coś inngo ; ] Ta podgłoda, gdzie są krzesłą mi się nie podoba. Brzydka furtka! Mam ten płot i wiem, ze jest do niego ładna, pasująca furtka.

6,5/10

Salon:
Nie a telewizora, za co wielki minus. To drewno troche dziwnie wygląda, i ten kominek, taki dziwny Nie ma żadnego obrazu, kwiatka, rzeźby nic! Tylko chyba jedna osdoba stoi w rogu.Za co również duży minus.

4/10

Kuchnia:
Zminimalizowałeś ją do minimum Ciesze się, że simowie mają podstawowe rzeczy tzn. lodówke, kuchenke, miejsce na zmywanie naczyń i miejsce na krojenie itp. Fajnie, że są ozdoby jakieś na ścianie. Czemu ten fotel stoi tak blisko tej kuchni? Troche dziwnie wygląda.

7/10

Sypialnia:
Ładnie, ale nie ma szafy na ubrania! Gdzie simowie będą trzymać swoje rzeczy? Czepiam sie szczeguółów bo domek jest malutki Fajnie że jest jakiś kwiatek, obraz i simowie mogą w łóżku oglądać telewizję ; ]

8/10

Łazienka:
? Nie zrobiles żadnych zdjęć, ale widze ją na zrzucie i napisze co widze . Szkoda, że jest taka szara. Widze prysznic, toalete i umywalke, czy wszystkie podstawowe rzeczy. Wygląda, jakby była tylko po to żeby była. Mogłeś nad nią sie bardziej wysilić

4/10

Ogólnie :
29,5/50

Wiem, jestem surowa, nie buduje wcale lepiej, ale ja bym tam nie chciała za bardzo mieszkać.

Pozdrawiam, Angie

stare 10.12.2007, 09:31   #9
Komurka
Guest

Ulmille uwielbiam Twoje domy, są tak perfekcyjne w każdym calu. Połowa forumowiczów zazdrości Ci zapewne tak ogromnego talentu.
Bryła jest rewelacyjna, teraz już nikt nie zarzuci Ci, że jest podobna do innych Twoich prac. Zawsze z wielkim utęsknieniem czekam na Twoje prace. Mam nadzieje, że ten dom dasz do ściągnięcia

10/10

stare 10.12.2007, 10:54   #10
Origáme
Guest

Cytat:
Napisał ulmille
To nie szkło tylko panele słoneczne , które zrobiłem sam...

Dzięki za oceny

Pozdrawiam:
ulmille
Ullmile
A dasz do ściągnięcia? bo bardzo ładnie to zrobiłeś a i podaj linki stron z dodatkami z domu to wtedy dom daj do ściągnięcia a i napisz mi na gg albo na PW
Pozdr.

Ostatnio edytowane przez Marnoa : 10.12.2007 - 10:58

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania