![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
ad_20 to nowoczesna propozycja dla singla lub pary młodych ludzi, bez zobowiązań i rodziny. Nowoczesne, surowe wnętrze rozświetlone naturalnym światłem i ciepłem kominka jest przyjemną przestrzenią do życia, a słoneczny taras to wspaniałe miejsce na letnie śniadania...
Pozdrawiam: ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
piękny 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mm....poezja
![]() wszystko jest takie staranne, każdy detal dopracowany - pięknie ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Piękny,Piękny ale skąd masz te szkła z dachu?
Pozdr. ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
To nie szkło tylko panele słoneczne
![]() Dzięki za oceny ![]() Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Twoje domki są nowoczesne, akurat takie jakie lubie
![]() Ten domek wydaje mi się, że jest trochę inny. Jakbyś odszedł od swojej nowoczesności i dodatków z internetu. Rzeczywiście ad_20 ma odrobine rzeczy maxisowych. Przypomina mi on raczej dom młodych osób które mogą zaszaleć. Ogród ma bardzo dużo drzew i krzewów. Trawa jest bardzo realna. ![]() ![]() Ocena końcowa : 9,9/10 POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny. Możesz mi powiedzieć skąd masz komineki telewizor.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No to sie skusze na ocene
![]() Bryła: Taka po kombinowana, zresztą jak wiekszość twoich domków. Fajnie, że są takie duże okna. Ta cegła średnio pasuje... Ja bym dała coś inngo ; ] Ta podgłoda, gdzie są krzesłą mi się nie podoba. Brzydka furtka! Mam ten płot i wiem, ze jest do niego ładna, pasująca furtka. 6,5/10 Salon: Nie a telewizora, za co wielki minus. To drewno troche dziwnie wygląda, i ten kominek, taki dziwny ![]() 4/10 Kuchnia: Zminimalizowałeś ją do minimum ![]() 7/10 Sypialnia: Ładnie, ale nie ma szafy na ubrania! Gdzie simowie będą trzymać swoje rzeczy? Czepiam sie szczeguółów bo domek jest malutki ![]() 8/10 Łazienka: ? Nie zrobiles żadnych zdjęć, ale widze ją na zrzucie i napisze co widze . Szkoda, że jest taka szara. Widze prysznic, toalete i umywalke, czy wszystkie podstawowe rzeczy. Wygląda, jakby była tylko po to żeby była. Mogłeś nad nią sie bardziej wysilić ![]() 4/10 Ogólnie : 29,5/50 Wiem, jestem surowa, nie buduje wcale lepiej, ale ja bym tam nie chciała za bardzo mieszkać. Pozdrawiam, Angie |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ulmille uwielbiam Twoje domy, są tak perfekcyjne w każdym calu. Połowa forumowiczów zazdrości Ci zapewne tak ogromnego talentu.
Bryła jest rewelacyjna, teraz już nikt nie zarzuci Ci, że jest podobna do innych Twoich prac. Zawsze z wielkim utęsknieniem czekam na Twoje prace. Mam nadzieje, że ten dom dasz do ściągnięcia ![]() 10/10 |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A dasz do ściągnięcia? bo bardzo ładnie to zrobiłeś a i podaj linki stron z dodatkami z domu to wtedy dom daj do ściągnięcia a i napisz mi na gg albo na PW ![]() Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Marnoa : 10.12.2007 - 10:58 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|