![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ok, tak jak mówiłam teraz clean domek;p
Wszystko jest maxisowe prócz jednej rzeczy - lustrzanej podłogi^^ Domek przeznaczony dla małżeństwa i tym razem pieska.
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Udało Ci się zbudować tak ładny dom tylko z maxisowskich mebli. Wielkie brawa! Tylko że do przedpokoju nie pasują lustrzane podłogi... 9,5/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny Ci ten dom wyszedł! Masz po prostu talent. Bez dodatków zrobić takie cacko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Znowu mnie zaskoczyłaś, nie mam po co się rozpisywać, nie mam uwag, domek jest rewelacyjny, śliczne ujęcia zdjęć, widać wszystko dokładnie, no moim zdaniem może troszkę za ciemna jadalnia. To jest dowód na to, że jak ktoś chce to potrafii, zrobiłaś coś z niczego. Maxisowe dodatki też mogą być naprawdę fajne
![]() 10 punktów na zewnątrz 10 za ogród 10 za bryłę 10 za wnętrze razem: 40/40 Świetnie, parterowy domek za to plus, nie lubię takich z piętrami a drugi za śliczną simkę ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dzięki za oceny;*
Kasiunia, chyba nigdy nie znudzi ta lustrzana podłoga...;D Dzięki za tak wysoką ocenę ![]()
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
HE Nie sądziłem że z maxisoowych rzeczy można zbudować taki ładny dom
podoba mi się szczególnie z zewnątrz daje rzecz jasna 10\10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Świetny, śliczny, cudowny, mistrzowski..... Czy dałabyś do pobrania??? Proszę....
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wielkie gratulacje =)
Piękne wykonanie, zdjęcia super jakości. Nic tylko zazdrościć talentu ; D. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziękuję Wam za oceny;*
A dom już można pobrać^^ Co do tego konkursu, to zastanowię się;p
#10 |
Guest
|
![]()
Ten domek poprostu jest niesamowity. Poprostu nie mam się czego doczepić i myślę, że może i ja niedługo wstawię mój domek. No więc moja ocena końcowa to 10 na 10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|