![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie mam taki nietypowy problem,już całe forum przeczytałam i nigdzie tego nie ma.Mam grę The Sims 2 i prawie wszystkie dodatki,wszystko instalowało się bez problemu.(Wszystko jest oryginalne i gra i dodatki i system XP).Wymieniłam dysk twardy i już tylko gra mi się instaluje a dodatki nie . Wyłączyłam automatyczną rejestrację ,mimo tego automatycznie się rejestruje i wyświetla się że rejestracja jest niemożliwa i automatycznie odinstalowuje dodatek! Mam 512 miejsca na dysku,mam direct 9.0 i sterowniki,napisałam już nawet do EA GAMES ale bez rezultatu,jestem po prostu wściekła bo informatycy sprawdzali komputer i wszystko ze sprzętem jest ok i powinno działac.
POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie możliwe..ja już osiem razy instalowałam Własny Biznes..a też mam oryginał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a zależy jki dodatek bo jak np. CPR to jak masz 512 Mb na dysku to się nie zainstaluje ba cpr wymaga powyzej 700
podaj jakie dodatki!chcesz instalowac Może jacyś nieprofesjonalni informatycy sprawdzali?A jestem informatykiem ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Myslę tak jak to mówi Byku..sprawdź ile masz miejsca wolnego
![]() Ostatnio edytowane przez ..::lOvE::.. : 21.08.2007 - 17:51 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mialam podobny problem. wystarczylo odkurzyc rejestr z "resztek" simsow z poprzedniego instalowania
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|