![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hejka :-)
To pierwsza rzecz, jaką umieszczam na tym forum. Chciałabym, byście ocenili, jak Wam się podoba zrobiony przeze mnie domek. Jest on tzw. Starterem, kosztuje coś około 19 800 $. Ostatnimi czasy lubię grać bez kodów i dlatego potrzebowałam w miarę taniego, aczkolwiek łatwego do rozbudowania domku. Zbudowałam go bez dodatków z netu, na wszystkich dotychczasowych dodatkach do TS2. Proszę o komentarze i ocenę moich „zdolności”. Pozdrawiam wszystkich fanów The Sims. Björk Ps. 1. A swoją drogą denerwowało mnie to, że po wyprowadzce Simów z parceli znikały też wszystkie meble. Jednak znalazłam na to sposób: wprowadzam na parcelę Sima i za pomocą kodu „AgeSimCheat” ustawiam mu wiek na nastolatka. Nastolatek żyje samotnie na parceli przez 2 simowe tygodnie, w tym czasie sprzęty lecą na wartości, a kiedy przychodzi czas wysyłam Sima na studia i w ten sposób zostają wszystkie meble, tylko o odpowiednio niższej cenie. Doszłam tego tego, że potrafiłam obniżyć wartość parceli z 35 000 $ do 17 000 $ Ps. 2. I sorka za kiepskie zdjęcia, ale nie potrafiłam zrobić lepsiejszych. Oto domek w pełnej okazałości. ![]() ![]() ![]() Oto salon. ![]() Zapraszam do kuchni. ![]() To jest przedpokój. ![]() A oto mała łazienka. ![]() Tutaj znajduje się sypialnia. ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się
![]() Przytulny i ciepły. 8,5/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak...
Ładny, ale... 1.Troszkę mi się salonik nie podoba. 2.Nie zabardzo lubie, te proste, tanie, Maxisowskie meble... Daje 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
I to ma być starter? No świetne niedość, że tanie to jeszcze śliczne. No CUDO! 10/10. Wszystko jest w ładnej, cieplusiej kolorystyce. A i jeszcze jedno
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładny dom, dla każdej rodziny która zaczyna grę - potem można przecież rozbudować
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rewelka z tym tynkiem domu, fajnie to się zgrywa, podoba mi się również ten podjazd do domu. Wnętrze jak na starter również fajne jednak jak dla mnie to jest troche "mdło" w nim.
Za bryłe daje 10/10 (bardzo przypadła mi do gustu) Wnętrze 4/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
DOM JEST JEDNYM SŁOWEM ŚLICZNIUTKI!!!!!!!!!!! Daje 10-10 jest ładnie przekształcony w końcu można go jeszcze robudoiwać....WIESZ CO CHYBA ŚCIĄGNE POMYSŁ
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
bardziej pasuje na letniskowy... i szkoda ,że w środku ta sama kolorystyka w kilku pomieszczeniach :/
skąd masz kominek? on jest z internetu czy z jakiegoś oficjalnego dodatku? zdjęcia też źle porobione... jeszcze kuchnia i łazienka - zdjęcia zrobione przy półściankach... no fakt taką małą kuchnię i łazienkę z całymi ścianami trudno by było zaprezentowac... Ostatnio edytowane przez simonek : 17.11.2007 - 08:52 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jest przytulny i ciepły, ale czemu cały czas we wszystkich pomieszczeniach jest ta sama podłoga? Jakoś mi to tak psuje tą całą przytulność i zabardzo nie podoba mi się bryła.
Ocena Końcowa: 25% / 100% Przykro mi ;-) |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|