Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak ci się podoba domek?
Odlotowy! 1 1.37%
Nawet ładny 7 9.59%
Niezbyt mi się podoba 15 20.55%
Przeciętny 18 24.66%
Ochydny 18 24.66%
Nie mogę patrzeć! 19 26.03%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 73. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2007, 13:59   #1
Monia114
Guest

Wink Pierwszy dom by Monika [BRAK ZDJĘĆ]

No więc oto mój pierwszy domek.Proszę więc jeśli wam się nie będzie podobał
to proszę powiedzieć gdzie popełniam błąd.Z poważaniem Monia114

Mam nadzieję, że się podoba .Ale napewno nie Ale go i tak daję :smirk: .

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:12

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.09.2007, 15:26   #2
Kuba xD
Guest

Domyślnie Odp: Pierwszy dom by Monika

Hmm... Że tak powiem a raczej napisze nie podoba mi się. Pusto, jakby niedokończone. Nie ma ogrodu... Jakoś tak sztucznie. Nie będę oceniał, bo ocenka by był abardzo niska.

PS. Nie żebym się czepiał, ale nie wiem dlaczego koszatniczki dołem Ja mam chomika i kosie, nie oddałbym ich nigdy

stare 05.09.2007, 15:32   #3
Tittellë
Guest

Zgadzam się z Kubą dom jest jakby nie wykończony: brak ogrodu. Dom wydawał się być wielką posiadłością, a okazało się, że wewnątrz jest mało pomieszczeń i mało miejsca. W ogóle jest on jakby nie urządzony. Moja ocena to 3/10 :/

stare 05.09.2007, 16:10   #4
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

eeeeee.... nic zupełnie nie widać nie róbcie zdjęć z uciętymi ścianami jest tam pusto i zupełnie nic nie widać bryła prosta bez jakiegokolwiek ogrodu wszystkie pomieszczenie mają jeden kolor daje 1\10 bo łazienka mi się nawet spodobała ale za duża
Wielebny jest offline  
stare 05.09.2007, 16:13   #5
zelkaa
Guest

Hmmm... Czy tu jest jakieś oświetlenie?? Bo ja jakoś nie zauważyłam... Zgadzam się z poprzednikami - dom jest nie wykończony. Jest w nim tak jakoś pusto i jest bardzo dużo pustego miejsca... Następnym razem rób mniejsze pomieszczenia, ale znowu nie "zagracaj" ich

Pzdr.

stare 05.09.2007, 16:47   #6
Komurka
Guest

Największy minus to PUSTKA, projekt domu w miare jest ciekawy, fajnie łaczysz pomieszczenia, które są bardzo komunikacyjne. Jednak nie potrafisz wypełnić wnętrza domy, dajmy na to korytarz na podłodze może jakiś dywan, mała szafka na której położysz kwiaty lub zdjęcia, troche lamp i korytarz gotowy.
Teraz ogród, warto zainwestować w kilka drzew czy kzrewów ozdobnych. I tak się zastanawaim po co robiłaś tą góre skoro tylko tam jest łązienka, na dole masz tyle miejsca, że bez problemu wstawisz gdzieś wc`ek. Mam nadzieje, że p-rzy kolejnych projektach uwzględnisz te rady.

stare 05.09.2007, 16:59   #7
Angie96
Guest

Szczerze mi się nie podoba... Ogrodu 0! Jakoś w domu tak... martwo... zadnych dekoracji, nei ma nawet łazienki... kuchnia taka pusta... jeden kwiat i nic.... taka martwa pustka.. i chyba nie ma nic z maxisa.... moja ocena 2,5/10

stare 05.09.2007, 17:41   #8
luja

Reputacja: 22

Zgadzam się z poprzednimi...w domu jest strasznie pusto. Mało mebli i dekoracji, a jeżeli już coś jest to znajdują się gdzieś z boku. Piętro zrobione bez najmniejszego sensu. Korytarz unoszący się w powietrzu i prowadzący tylko do łazienki. Łazieka jeżeli nie ma żadnych pokoi na górze powinna być chyba na dole, bo komu chce się lecieć z potrzebą po schodach na górę?? I jeszcze pytanie...gdzie simy mogą spać?? W ogrodzie trawa o nienaturalnym kolorze i brak jakichkolwiek roślin. Bryła nie jest najgorsza ale tez nie zachwyca. Wracając do wnętrza...wyobraź sobie że to Ty powinnaś tam zamieszkać- w domu z kilkoma meblami i z szarymi ścianami...
luja jest offline  
stare 05.09.2007, 21:00   #9
Harpsichord
Guest

Za dużo przestrzeni, za mało rzeczy. Wszystko tak nieprzyjemnie wygląda jak dla mnie...

stare 06.09.2007, 07:51   #10
Lilith

Reputacja: 10

Za pusto. Masz w nim tak dużo miejsca... Czy tam wogóle jest sypialnia? Lub coś w tym stylu? Ogrodu praktycznie nie ma. Kolejnym razem zdjęcia rób z wysokimi ścianami i z bliska. Na tym forum jest poradnik jak robieć dobre zdjęcia. Skorzystaj z tego.
Lilith jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania