![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła domu wygląda ciekawie, tylko ma bardzo mało okien (przynajmniej od frontu), więc zastanawiam się dlaczego w domu jest tak jasno i niemalże słonecznie, może przez kolory. Labirynt od frontu sprawia wrażenie jakby był tam postawiony tylko dlatego, że miałeś dużo wolnego miejsca do zagospodarowania i moim zdaniem nie pasuje do tego typu budynku. 5/10
Bardzo podobaja mi się te ładne, żywe kolory, których pełno w domu, ciekawie wyglądające miejsce do odpoczynku w ogródku oraz kuchnia. Podstawowe pytanie - dlaczego dom jest tak duży, skoro ma tylko jednego mieszkańca i w związku z tym po co stół w jadalni na 8 osób? Najmniej podoba mi się sypialnia - wygląda jak grobowiec rodem z Tomb Raider'a i przesadziłeś z tymi lampami na suficie. To już drugi projekt na forum, gdzie widzę pralnię (czyżby pomysł zaczerpnięty ode mnie? ![]() Niby ładnie w środku, ale trochę brakuje mi klimatu, charakteru, czegoś co sprawi, że zapamiętam na długo Twoją pracę. 5/10 Ostatnio edytowane przez haughton : 14.01.2008 - 19:01 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Się Ale Dom Jest Okropny
Pozdr. ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
haughton jeden mieszkaniec jest chwilowo - potem będzie więcej. Wiedziałem, że o czymś zapomniałem - o rzutach. Pralnia nie wiem czy od Ciebie po prostu znalazłem temat na forum, gdzie ktoś szukał pralki i jakoś tak samo wyszło.
Origáme drugi mój dom oceniasz tak samo - może jakieś konkrety?, wtedy będę wiedział co poprawiać. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jezu cudo dasz ściągnąć napisz mi w mailu plis
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek jest piękny. Bardzo ładne dodatki. Czekam na więcej Twoich domków.
10/10. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie jest jakiś wspaniały, ale kurrcze ma swój urok ;]
7,5/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 22
|
![]()
Bryła: no wg mnie taka sobie, ma jakos szcególnie mało okien i brzydko to wygląda.
Ogród: od frontu jest średni ale już dalej jest po prostu cudny Wnętrze: wszystko naprawdę fajnie wygląda oprócz sypialni. Te kolory i milion lamp... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ogród:nie podoba mi się ten tunel
Wnętrze: Wyczapisty ten pokoik z pralką, deską do prasowania itd.i wyczapista sypialnia reszta też fajna Bryła: zgadzam się z poprzedniczką mało okien i jakaś dziwna ogólnie: fajnie, tylko ZA MAŁO OKIEN (muszę sie do czegoś przyczepić) 27,5/30 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem pomieszczenia są za ciemne, bryła dosyć banalna i sypialnia taka ponura. Najbardziej mi się podoba to zdjęcie z wodospadem i pniakami - bardzo pomysłowe i estetycznie wygląda
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|