![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. To mój pierwszy post, niestety z problemem.
Ale za nim o nim, to chciałbym uprzedzić, ze jeśli gdzieś na forum było rozwiązanie mojego problemu to przepraszam, ale nie znalazłem odpowiedniego postu. Tak samo jeśli by mój temat nie jest w właściwej kategorii bym bardzo prosił o jego przeniesienie i dalszą pomoc. Teraz o moim problemie. Szukałem przedmiotów (szczególnie) do stworzenia Wolverina, Magneta i Rogue, jednak znalazłem całe postacie. Od razu się ucieszyłem, poszukałem na forum jak zainstalować postacie. No więc postępuje ze wskazówkami i podczas gry bardzo się zdziwiłem. Np. Wolverine nie miał szponów i w dodatku ubranie jego było jakieś dziwne, zielone. Tak samo Magneto. Fryzura ok, ale brak peleryny, hełmu i te dziwne ubranko. Załączam linki z których pobrałem owe postacie. Magneto 1Czekam na jakieś porady, sugestie. Oczywiście postaram się również sam poszukać rozwiązania tego problemu, ale wątpie abym go znalazł. Posiadam Sims2, oraz dodatek The Sims 2 Rozrywka rodzinna - Akcesoria |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A zainstalowałeś meshe? Czyli kliknąłeś na te linki u góry? Są w tym tekscie, klikasz na link i ściągasz potrzebne rzeczy.
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak jak mówi Pamela120 - niektóre elementy musisz pobrać sam osobno.
Np. ktoś zrobi sobie Simkę i da do pobrania. Ale nie może załączyć do neij ubrania powiedzmy z simchic.com i fryzury z xmsims..com,bo autorzy z tych stron nie zgadzają się na załączanie ich dodatków i byłaby to kradzież. Mosthesims2 przestrzega tych zasad i dodatki nie są załączane, jeśli ich autorzy sobie tego nie życzą. Tak więc autorzy tych postaci w swoich postach podali linki do dodatków, które trzeba pobrać sobie samemu - brwi, oczy, skiny, włosy, kształty włosów itp. - trzeba minimalnie znać angielski albo pomóc sobie słownikiem, wejść na podane strony i ściągnąć sobie odpowiednie dodatki, wtedy postacie będą kompletne. ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hejka. Dxz za odpowiedzi. W miarę pomogło. Tylko szkoda, ze nei wszytskie linki do meshy działają.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja też tak kiedyś miałam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A można więcej informacji o tym minipacku?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mini packi to:
Moda z H&M Impreza Rozrywka rodzinna Szyk i elegancja Dochodzą nowe ubrania, meble. Można je kupić w hipermarketach, empiku. Kosztują około 30 zł. Jeszcze coś? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A może dodasz na święta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Thanks. Ale on jest chyba droższy. Nie jestem pewna... Wie ktoś?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|