![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój drugi dom na forum.
Dom z rodziny Biedaka już przebudowany. Budowanie i umeblowanie trwało 3 godziny i 25 minuty, a zrobienie zdjęć trwało 30 minuty. Dom i meble kosztowały 128 tysięcy i 103 simoleonów Przedstawiam dom z rodziny Biedaków. I koniec. Podobacie to. Komentujcie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:11 |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Świetnie wykorzystałeś tak mało miejsca co prawda przez to trochę za tłoczno ale bardzo ładnie daje 10\10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie podoba mi się... Ogródek to porażka. Nie lepiej było wykorzystać zwykły żywopłot? Bryła... Kwadrat z wystającymi "doczepkami". Oj nie bardzo... W środku nabździone na chama. Niby nowocześnie, ale trochę tego wszystkiego za dużo... Ogólnie chyba trochę przesadziłeś. Moja ocena: 4/10
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A z zewnątrz nawet nawet Ocenka:5/10 |
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dziękuję za ocenkę. |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
dom jest sliczny, jest w nim napchane az za duzo, ale to chyba w tym przypadku dodaje uroku.
dyskoteka to porazka. wokol domu mogles dac zwykly kwadratowy zywoplot, ale ogolnie jest faaajnie. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładne ładne tylko ta dyskoteka tu nie pasuję. Dom jest nowoczesny przejrzysty i estetyczny. Chociaż w ogrodzie z tymi tujami to przesada za dużo!
Ogród-6/10 Bryła-10/10 Wnętrze-9/10 Całokształt-9/10 Razem 34/40 BRAWO! |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dziękuję za ocenkę. Pozdrawiam mikunio1 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|