![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co to ma być ? Ocenie zdjęciami
1 Zdjęcie Bryła ładna bardzo mi się podoba choć troche za duży 6/10 2.Tu widać jakiś biurowiec nic z tyłu nie ma chcociaż drzewko ale nic... ![]() 2/10 3.W domu nie jest za jasno ale ciemno nie jest ale z lotu ptaka dom wydaje się pustawy 3/10 4.Bardziej zapełnione drugie piętro biura srednio mi się podoba 4/10 5.Kuchnia jak każda inna ciemna ponurta i wcisnięte w kąt jakieś paskudstwo :/ 5/10 6.Jadalnia nawiązuje do kuchni podobnego kolru mebelki lecz za ciemne tak ponuro... ![]() 7.Przedpokój nie wiem co mam oceniać ![]() 5/10 8.Salon bleeeeeeeee te meble są obrzydliwe ta kanapa ten dywan :/ bl;eeee 0/10 9.Tragedia No Comment 1/10 10.Sypailnie mogą być ale nic specjalnego ![]() 11.Łazienka znowu zdjęcia tragicznie wykadrowane ![]() 12.Drugi salon nie wiem po co ale mebel prze mebelku stoliczek naupychane i ten telewizor ^_^ 8/10 13 Mini salon nie wiem po co komu 3 salony O.o ale i ten nie przypadł mi do gustu 4/10 14 Garaż taras i ogród ładne 9/10 Ogółem : Bieda z nędzą przez wieś pędzą ![]() 75/140 Ledwo ledwo staraj się ! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
sory ale trzeci salon to miejsce do czytania a ten telewizor i te szafeczki to meblo scianka
a ty sie nie czepia tych wykadrowanych zdjęć bo pomieszczenia sąmałe a ty grasz w thesims 1 to u ciebie łatwo wykadrować nie dostrzegarz uroku tego domu |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pusto, zimno. Jakby w domu nikt nie mieszkał. Prawie wszystko w takim samym odcieniu, co daje wrażenie monotonii. Brakuje mi tu życia. W szklarni przydałyby się jakieś roślinki. Ogólnie jak na wiejski domek, za mało roślinności (zarówno w ogrodzie, jak i wewnątrz domu). Wieś kojarzy mi się z ciepłem, wygodnymi kanapami, ogniem na kominku, przytulnością i swojskością. Tu tego nie dostrzegam. Jakby ktoś wszedł, ustawił wszystko "pod linijkę", wyszedł i nigdy nie wrócił. Nie piszę tego ze złośliwości, dlatego, że uważam, że potrafię lepiej, czy bo chcę Ci dokopać. Po prostu takie są moje szczere odczucia względem tego domu. A co do kadrowania zdjęć, to moim zdaniem w TS2 jest to dużo prostsze niż w TS1 (zwłaszcza, że jest możliwość zbliżania i oddalania obrazu, oraz ustawienia kamery pod różnymi kątami). Życzę powodzenia przy następnych produkcjach ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
gdzie te 9 i 10 o których mówiłeś ?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Adam1995_Winner:
o co ci teraz chodzi? |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No tak, dom cały w drewnie. Hmm, zimny. Domy wiejskie nie koniecznie muszą byc jednokolorowe. Bryła ciekawa.
Ogólnie 6/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trochę Ci zimny wyszedł. Wiejski dom powinien mieć w sobie jakieś takie naturalne ciepełko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W szkole mówiłeś że jak rano weszłeś że ktoś dom ocenił na 9,10 itd. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Adam1995_Winner:
masz omamy czy co? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|