![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od razu mówię, że ten klip, nie do końca tak miał wyglądać, spodziewałam się też lepszej grafiki, ale cóż... Mój komputer zawsze musi płatać mi figle
![]() http://www.youtube.com/watch?v=uq7m3kk10ao A więc, miłego oglądania ^^
Ostatnio edytowane przez Volturia : 25.01.2009 - 10:46 Powód: edycja klipu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dziwne...
Ten facet wybaczył jej zdradę? I w końcu "zmartwychwstała"? Dziwne to, ale ładne ujęcia kamerą i napewno montowane w WMM-9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hm... Fabuła jest mało oczywista, ale cóż... Możliwe że wyjaśnie te wątpliwości, gdy będziecie tego potrzebować ^^
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
po pierwsze, to bardzo lubię tę piosenkę.
![]() po drugie, próbowałem zrozumieć treść tego teledysku, i trochę dziwi mnie, że dziewczyna na końcu wraca, pomimo tego że Jared Leto 17 razy śpiewa goodbye! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Teledysk bardzo mi się podoba, mimo tego, iż nie wiem o co tak naprawdę tam chodziło...
Fajnie zrobiony, ładny montaż. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dziękuję za oceny i docenienie.
Coś czułam, że z fabułą będą problemy.. ![]() Więc teraz wyjaśnienia! ![]() Do szczęśliwego życia zakochanych wplątuję się romans. Mężczyzna bardzo kocha dziewczynę i mimo żalu i nie do końca odzyskanego zaufania, wybacza jej. Jednak kobieta po pewnym czasie ( miesiąc, może 2) umiera. Lecz śmierć, jako jego przyjaciel ( wiem to takie .. dziwne :p ) widząc jego rozpacz na urodziny ( a, tort widniał na stole w jednym malusieńkim ujęciu ^^) sprezentował mu co? właśnie, ukochaną/ Dziękuję za uwagę i dodam jeszcze, że pierwotnym motywem, wzorem, był inny pomysł. Klip miał opowiadać o 2 sąsiadach - śmierci i tym oto simie ( Mateuszu ). Jednak szukając odpowiedniej muzyki do ów teledysku przez długi czas, nie znalazłam takiej opowiadającej o ' przyjaznej śmierci' . Żadna mnie nie zadowoliła. Później Mateusz umiera, po długiej przyjaźni z Mrocznym ^^ i tak kończy się klip. M i a ł tak się zakończyć i taki być. Ale ciesze się, że mogłam połączyć to wszystko w całość. pozdrawiam. PS Dodam do tego, że mimo iż Jared śpiewa to tyle razy, to nadal jest refleksją z czasów przed jej śmiercią (Sary). Poza tym Mroczny znika i to można równiez uznać za pożegnanie z nim.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
świetny klip do świetnej piosenki/30 second to mars \m./ / ;D
a fabuła nie jest taka zawikłana jak się wydaje ![]() mam pytanie, planujesz może stworzenie jeszcze jakiegoś teledysku ;>? mam nadzieję, że tak pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zainteresowanych Potterowskimi clipami zapraszam na www.youtube.com/mancka
![]() Pozdrawiam PS Zamierzam nakręcić kolejne wersji simowej. Pomysłów mam od cholery!! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
A jak dla mnie klip jest całkiem niezły
![]() Dobre ujęcia, nieźle złożone ![]() Może tylko fabuła przedstawiana na obrazkach nie jest aż taka oczywista, ciut mi się namieszało, ale potem sobie uporządkowałem ![]() 10/10
![]() |
#10 |
|
![]()
Cieszę się Gio, bo teledysk z elementami Maxis nie jest tak wspaniały jak inne ;D ale, że to pierwszy, to chyba wybaczycie, co? ; DD
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|