|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 27.27% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
12 | 36.36% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
7 | 21.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 15.15% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Rozdział 1 Rozdział 2 Rozdział 3 Rozdział 4 Rozdział 5(Ostatni z pierwszej części przygód) Rozdział 6(Kontynuacja) Rozdział 7 Rozdział 8 Witam! Wiem że nie jestem dobry w fs ale chciałem pokazać moje fs które już kiedyś pisałem na kompie które niestety "nie żyje". Będzie krótkie, jak na pierwszy odcinek, ale co tam. Odcinek 1 "Witam was!" ![]() Cześć!Jestem Przemek i chciałbym wam opowiedzieć pewną historię. Wszystko zaczęło się w szkole. -Dobra nieuki!-wrzasnęła pani od informatyki-Kogo znowu nie ma? -Prawie wszystkich!-Wrzasnąłem. -Kto się odzywa?Ty, Przemek ,Masz uwagę!Nie gadać na lekcji.A teraz róbcie se co chcecie a ja napiszę parę drobiazgów-Potem dodała prawie szeptem-Na pamięć. Wszystko szybko spisałem.Sciągałem akurat z emule nową grę o nazwie Fable. -Akurat się ściągnęła!EXTRA-pomyślałem-pogram sobie i będzie. Włożyłem słuchawki i włączyłem. Grałem przez całą lekcję ale nie opowiem wszystkiego dokładnie bo to by było nudne.No to strzelałem piorunami tu i tam!!A w Harrym Potterze tak się nie dało!To było super! -Dzwonek nieuki!-Wrzasnęła pani-Wynosić sie!! ![]() -Heh...Marcin znowu siedzi u dyrektorki!-Powiedziała Patrycja i dodała pośpiesznie-Już trzeci raz!Nic nie zrobił poza tym że z niego klamliwa świnia. -Masz rację!On nic...eee...poza wybiciem przez tamtego głupka szyby...ale poza tym nic nie zrobił!-powiedziałem-Coś trzeba zrobić.Co teraz mamy? -Plastykę z obskurnym draniem od w-fu.Ciekaw na co jest pani chora... -Nie wiem ale choćmy już!-powiedziałem i poszliśmy na pierwsze piętro. ![]() Poszliśmy pod salę i weszliśmy po jakimś czasie do środka. -Dobra wy namolne bachory malować mi tu!Ale już, ale już, ale juuż!!I ja też se pomaluje ale po tablicy...(hihihi)-zaczęliśmy malować... -Pssssst...psssst Przemek.Jak ci idzie??-Spytała Patrycja kiedy "nauczyciel plastyki" gadał do siebie że nie może zrobić koła.-Dobrze?? -nom...nawet fajnie mi to wyszło...yyy... cokolwiek to jest. -hehe...Wracam do pracy. -ok. -Cicho namolne muchy!-Wrzasnął nauczyciel po 23 nieudanej próbie "stworzenia" koła.-Jak będziecie tak gadać to was wszystkich do dyrektorki pośle!! -Cicho stary ośle-pomyślałem. Teraz jest więcej czasu więc mogę wam opowiedzieć więcej o sobie! No wiec(jak już wiecie) nazywam się Przemek.Mam 11 lat. Chodzę do piątej klasy w szkole z internatem.moi koledzy to: -Marcin(potworny kłamca) -Paweł(najlepszy z matematyki) -Patrycja(najlepsza koleżanka) A reszta to namolne ,jak to mówi ten staruch, maluchy. -Ktoś skończył wy szczurki?-Wrzasnął nauczyciel. -Ja!-krzyknąłem. Potrzedł do mojego portretu i mu się przyglądał przez dłuższy czas. ![]() -I co to ma być?-Wrzasnął że aż mi zabolały uszy. -To dom... -Dom??Jak dlamnie to d...ehem. -heh... -eee...o!Dzwonek wy wicherki!!Wyłazić! I wyszliśmy z klasy. Tym czasem dyrektorka coś knuła. -Tak, ma być tego 10 sztuk.Będzie wieeelki tak wieeelki hahaha!-i podskoczyła z radości. Gdy tym czasem przechodziłem usłyszałem głosy więc poszedłem podsłuchać co ta pani dyrektor wyczynia!Zajrzałem do środka i zacząłem słuchać. -Tak, tak to będzie piękne!Namolne bachory nie będą już psuć wszystkiego!!haha!-Wrzasnęła Dyrektorka -Co też ona chce zrobić?-pomyślałem -Oj tak!!będzie pięknie!!-Powiedziała chwilę później -No powiedz to...-szepnąłem -Świetnie!-Wrzasnęła -Powiedz...-Powtórzyłem -Oni niedługo przestaną być na tym świecie!!Spalimy ich!!-Wreszcie wykrzyczała Dyrektorka -Co?!?Ona chce spalić szkołę!?-powiedziałem pół głosem C.D.N. Myślę że się wam spodoba
![]() Nara! Ostatnio edytowane przez Caesum : 01.06.2024 - 09:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że ci nauczyciele to jedynie wymysł Twojej wyobraźni xD Chociaż wiele już w swoim życiu widziałam ;]
Po pierwsze wszystko dzieje się potwornie szybko. Prawie nie ma opisów, a jedynie same (w dodatku mało zrozumiałe) dialogi. Zamiast dodawać wstawki typu "hihih" lepiej po prostu napisz: blablabla - zaśmiał się nauczyciel. ![]() To dopiero pierwszy odcinek, także czekam na kolejne i mam nadzieję, że się poprawisz ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
O, The sims 1. Nie wiem, czemu, ale jakoś podobają mi się fs z TS1.
![]() Odcinek wcale nie jest krótki, w sam raz. ![]() Cytat:
![]() Przyznam, że pomysły na dialogi i na fabułę masz bardzo fajne, jednak źle się czyta ze względu na błędy w tekście. Skoro prosiłeś o wymienienie, to wymienię (ogólnie), ale wątpię, czy będzie Ci się chciało poprawiać. Mam nadzieję, że drugi odcinek dasz poprawny. ![]() *problemy z interpunkcją- po każdej kropce, trzech kropkach, przecinku, wykrzykniku, znaku zapytania, myślniku powinna być spacja. Czyli np. ten fragment: Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym wykrzykniki i znaki zapytania dajemy po jednym lub po trzy, nigdy po dwa. *niektóre zdania zaczynasz z małej litery, np. tu: Cytat:
![]() * literówki i jeden błąd ortograficzny "obskurnym" (powinno być "obskórnym"). Najważniejsze to dawać te spacje po znakach insterpunkcyjnych. ![]() A niektóre pojedyncze zdania są dla mnie niezrozumiałe, nie wiem, o co chodzi. Choćby te "Na pamięć" powiedziane przez nauczycielkę. Co na pamięć? I inne. Ale może po prostu nei umiem skupić się na tekście. ![]() Co do zdjęć, to fajnie zrobiłeś szkołę. Szkoda, że ściany na zdjęciach są niskie, ale pewnie już nie masz tej rodziny i nie możesz tego poprawić, więc OK. Oceny jeszcze nie daję, zobaczę, czy poprawisz się w kolejnym odcinku, czy nie. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:07 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pomysł jest... oryginalny. Nie mam nic przeciwko FS'om z TS1, ale trochę mnie odstręczają...
Zdjęcia w miare dobrej jakości, ale w tekście są literówki. No ale Fs to zabawa, a nie lekcja polskiego ![]() Czekam na nowy odcinek i pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
zdjęcia są spox, tekst w miarę długi ale jest dużo błędów interpunkcyjnych, a niektóre zdania są niezrozumiałe.pomysł ciekawy, popieram...aha no i nie jestem pewna ale dyrektorka na 2 zdjeciu to ta sama babka co od informy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm... no nie wiem... Mało przejżyste to FS i w dialogach panuje wielki chaos... źle się czyta.
Niby dużo się wydarzyło, a nic się niewydarzyło... no ale to w końcu pierwszy odcinek ![]() Zobaczymy co będzie dalej... Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() O, fajna rzecz. Heh, można się trochę uśmiać z tych tekstów nauczycieli.
Kojarzy mi się to z Sasetką ze smerfów (na skaczące żółwie, na różowe smerfy, na czerwone karaluchy!). Poprotu piszę, że mi się podoba i nie zależy mi wcale, byś poprawiał cokolwiek, przeciwnie! To jest naprawdę wyśmienite fotostory. I bardzo mi się podoba. To taki kawał polskiej literatury. ![]() Pozdrawiam (szczególnie faceta od w-fu i jego koło), życzę weny i miłego pisania. |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
... Masz rację karoleczkaaa(obym nie zrobił w twym nicku błędu) . To ta sama osoba ale wiesz, jeszcze może fs urozmaice spalając tą "rodzinkę" i dodając nową. Te same osoby ale jeszcze jedna na dyrektorkę.
Fajnie że niektórym się podoba! Ale wiecie, jeśli większości osobom się nie podoba że wypisuje takie żeczy jak np. "obskurny" to w następnych się poprawię (bo będę pisać w wordzie a nie odrazu wsadzać z gry ![]() O, Bym zapomniał. Dzięki efciaq za te miłe słowa ale wiesz... Może lepiej poprawię te moje "chaotyczne" słowa. A Midey! Powiem ci jak to było: -Tak, tak to będzie piękne!Namolne bachory nie będą już psuć wszystkiego!!haha!-Wrzasnęła Dyrektorka -Co też ona chce zrobić?-pomyślałem -Oj tak!!będzie pięknie!!-Powiedziała chwilę później -No powiedz to...-szepnąłem -Świetnie!-Wrzasnęła -Powiedz...-Powtórzyłem -Oni niedługo przestaną być na tym świecie!!Spalimy ich!!-Wreszcie wykrzyczała Dyrektorka -Co?!?Ona chce spalić szkołę!?-powiedziałem pół głosem Edytuję fs i napiszę do końcówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() FS z "TS 1"...
No cuż,fajny pomysła na to FS... Zdjęcia Całkiem Dobre... Lecz są literówki... I jest to napisane dziwnymi sformułowaniami... No cuż FS to tylko zabawa więc pozdrawiam i zcekam na 2.odc... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
-Cicho namolne muchy!-Wrzasnął nauczyciel po 23 nieudanej próbie "stworzenia" koła
A reszta to namolne ,jak to mówi ten staruch, maluchy. Tak,to jest najlepsze. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|