![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() Nie mam w kompie czytnika DVD. Simsy 2 podstawę mam na CD i Własny Biznes tez na CD ( kupiony normalnie w sklepie ). Bardzo chciałabym miec Sims 2 Zwierzaki ale podobno są tylko na DVD? Patrzyłam w internetowych aukcjach i jest zdjęcie, na którym widac, że są na CD, ale w opisie przedmiotu pisze ze jest płytka DVD.. Czy w sklepie można kupic Petsy na CD ? Pomózcie.. Rodzice się raczej nie zgodzą na kupienie DVD do kompa :/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no niestety nie ma. Od zwierzaków zaczęto produkować tylko dvd.Spróbuję poszukać, ale obawiam się,że nie ma.
P.S. Spróbuj poprosić o napęd dvd.Powiedz że każdy go posiada itp. Poszukaj w necie jakiś pożyteczności z napędu dvd. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie ma zwierzaków na DVD...
Ale gdy zainstalujesz zwierzaki, które są na DVD to wszystko będzie działać O.K. Ja też tak miałem. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Na mój gust w takim przypadku chyba legalnym byłoby ściągnięcie Zwierzaków z netu i kupienie oryginału na DVD (a i sama płyta pewnie za jakiś czas się przyda - albo rodzice się przekonają, że czas kupić napęd DVD, albo sama uzbierasz). Chyba że tak, jak pisała wyżej olusia1996 - skopiować oryginał, ale wtedy chyba i tak będzie się domagał cracka, więc na jedno wyjdzie |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Olusia tylko, że ja nie mam napędu DVD więc nie będzie mi nawet czytał tej płyty na DVD . Ale dzięki za dobre chęci :*
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|