Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.10.2007, 18:07   #1
Olcia
Guest

Domyślnie Mały problem.

Hej

Nie mam w kompie czytnika DVD. Simsy 2 podstawę mam na CD i Własny Biznes tez na CD ( kupiony normalnie w sklepie ). Bardzo chciałabym miec Sims 2 Zwierzaki ale podobno są tylko na DVD? Patrzyłam w internetowych aukcjach i jest zdjęcie, na którym widac, że są na CD, ale w opisie przedmiotu pisze ze jest płytka DVD.. Czy w sklepie można kupic Petsy na CD ? Pomózcie..

Rodzice się raczej nie zgodzą na kupienie DVD do kompa :/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.10.2007, 18:50   #2
klaudiasim
Guest

Domyślnie Odp: Mały problem.

no niestety nie ma. Od zwierzaków zaczęto produkować tylko dvd.Spróbuję poszukać, ale obawiam się,że nie ma.

P.S. Spróbuj poprosić o napęd dvd.Powiedz że każdy go posiada itp. Poszukaj w necie jakiś pożyteczności z napędu dvd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2007, 20:10   #3
Olcia
Guest

Dzięki za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2007, 06:49   #4
Rëñáës
Guest

Nie ma zwierzaków na DVD...
Ale gdy zainstalujesz zwierzaki, które są na DVD to wszystko będzie działać O.K.
Ja też tak miałem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2007, 08:06   #5
Iminashi

Reputacja: 13

Cytat:
Napisał Szymonek788
...Nie ma zwierzaków na DVD...
co? jak to nie ma? a ja mam niby na CD? a co do olci, to jak masz oryginalne the sims 2, kup zwierzaki i przegraj na plte CD o troche wieksyzm rozmiarze. a jak to nie zadziala to po prostu oddaj na gwarancji. mam nadzieje, ze troche pomoglam... jak pomoglam to dasz punkcik? :shy:
stare 30.10.2007, 11:27   #6
megwitch
Guest

Cytat:
Napisał Szymonek788
Nie ma zwierzaków na DVD...
Ale gdy zainstalujesz zwierzaki, które są na DVD to wszystko będzie działać O.K.
Ja też tak miałem.
Chyba nie doczytałeś pytania... Bez napędu DVD nie może zainstalować Zwierzaków na DVD.

Na mój gust w takim przypadku chyba legalnym byłoby ściągnięcie Zwierzaków z netu i kupienie oryginału na DVD (a i sama płyta pewnie za jakiś czas się przyda - albo rodzice się przekonają, że czas kupić napęd DVD, albo sama uzbierasz). Chyba że tak, jak pisała wyżej olusia1996 - skopiować oryginał, ale wtedy chyba i tak będzie się domagał cracka, więc na jedno wyjdzie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2007, 12:54   #7
Iminashi

Reputacja: 13
Arrow Następne pomysły ;)

Cytat:
Napisał megwitch
Chyba nie doczytałeś pytania... Bez napędu DVD nie może zainstalować Zwierzaków na DVD.

Na mój gust w takim przypadku chyba legalnym byłoby ściągnięcie Zwierzaków z netu i kupienie oryginału na DVD (a i sama płyta pewnie za jakiś czas się przyda - albo rodzice się przekonają, że czas kupić napęd DVD, albo sama uzbierasz). Chyba że tak, jak pisała wyżej olusia1996 - skopiować oryginał, ale wtedy chyba i tak będzie się domagał cracka, więc na jedno wyjdzie
jak dojdzie do aktualizacji, to zresetuj komputer. potem wejdz tam, gdzie zainstalowalas The Sims 2 Zwierzaki/TSbin/tam jest taka ikonka zwierzaków i w nią kliknij i graj. ale nie wchodz poprzez same the sims 2, bo ci wszystkie rodzinki wywali. ale mozna jeszcze inaczej skopiuj wszystkie pliki z orginalki oprucz tych o nazwie TS2UPD0.exe i TS2UPD.exe w folderze TSbin. Mam nadzieje, ze pomoglam
stare 31.10.2007, 13:14   #8
Olcia
Guest

Olusia tylko, że ja nie mam napędu DVD więc nie będzie mi nawet czytał tej płyty na DVD . Ale dzięki za dobre chęci :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania